Kunci Gitar Galih Yuta - Paringono Sugih Ati

Transpose:
Intro : C..G..F G C..

 C           G
udan grimis ono pipi..
   Am           Em
mergo kowe seng njalari..
      F          C
tresnoku mbok apusi..
       Dm        G
nggawe sengsoro ati..

 C                G
ora bakal ninggal awakku..
        Am           Em
susah seneng tetep karo aku..
  F             C
nanging kabeh tuturmu
           Dm      G        C  G
mung janji palsu.. ono lathimu..

C              G
segampang kuwi caramu..
Am             Em
nglalekno roso tresnoku..
     F            C
seng wes kadung jeru..
         Dm       G
anggonku mencintaimu..

    C            G
tresno iki ora kurang kurang
        Am         Em             F
tak labuhi adus kringet banting tulang..
       C
kanggo awakmu..
           Dm           G          C
seng wes kadung balik kanan buar jalan..

Reff :
    F      G           Em    Am
 Gusti.. tulung kuatno awakku..
     Dm               G            C
 kelangan tresno seng wes kadung jeru..
     F          G          Em  Am
 yen wes digariske koyo ngene..
   Dm           G
 kulo tak manut dalane
         C
 senajan abot sanggane..

   F            G
 loro crito tresno iki
        Em           Am
 cukup ora bakal tak baleni
    Dm               G         C
 Gusti tulong paringono sugih ati..

Musik : F G Em Am
        Dm G C..
        F G Em Am
        Dm G C..

C              G
segampang kuwi caramu..
Am             Em
nglalekno roso tresnoku..
     F            C
seng wes kadung jeru..
         Dm       G
anggonku mencintaimu..

    C            G
tresno iki ora kurang kurang
        Am         Em             F
tak labuhi adus kringet banting tulang..
       C
kanggo awakmu..
           Dm           G          C
seng wes kadung balik kanan buar jalan..

Reff :
    F      G           Em    Am
 Gusti.. tulung kuatno awakku..
     Dm               G            C
 kelangan tresno seng wes kadung jeru..
     F          G          Em  Am
 yen wes digariske koyo ngene..
   Dm           G
 kulo tak manut dalane
         C
 senajan abot sanggane..

    F      G           Em    Am
 Gusti.. tulung kuatno awakku..
     Dm               G            C
 kelangan tresno seng wes kadung jeru..
     F          G          Em  Am
 yen wes digariske koyo ngene..
   Dm           G
 kulo tak manut dalane
         C
 senajan abot sanggane..

   F            G
 loro crito tresno iki
        Em           Am
 cukup ora bakal tak baleni
    Dm               G         C
 Gusti tulong paringono sugih ati..
 Dm      G         C
  paringono sugih ati..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : G#..D#..C# D# G#..

 G#          D#
udan grimis ono pipi..
   Fm           Cm
mergo kowe seng njalari..
      C#         G#
tresnoku mbok apusi..
       A#m       D#
nggawe sengsoro ati..

 G#               D#
ora bakal ninggal awakku..
        Fm           Cm
susah seneng tetep karo aku..
  C#            G#
nanging kabeh tuturmu
           A#m     D#       G#  D#
mung janji palsu.. ono lathimu..

G#             D#
segampang kuwi caramu..
Fm             Cm
nglalekno roso tresnoku..
     C#           G#
seng wes kadung jeru..
         A#m      D#
anggonku mencintaimu..

    G#           D#
tresno iki ora kurang kurang
        Fm         Cm             C#
tak labuhi adus kringet banting tulang..
       G#
kanggo awakmu..
           A#m          D#         G#
seng wes kadung balik kanan buar jalan..

Reff :
    C#     D#          Cm    Fm
 Gusti.. tulung kuatno awakku..
     A#m              D#           G#
 kelangan tresno seng wes kadung jeru..
     C#         D#         Cm  Fm
 yen wes digariske koyo ngene..
   A#m          D#
 kulo tak manut dalane
         G#
 senajan abot sanggane..

   C#           D#
 loro crito tresno iki
        Cm           Fm
 cukup ora bakal tak baleni
    A#m              D#        G#
 Gusti tulong paringono sugih ati..

Musik : C# D# Cm Fm
        A#m D# G#..
        C# D# Cm Fm
        A#m D# G#..

G#             D#
segampang kuwi caramu..
Fm             Cm
nglalekno roso tresnoku..
     C#           G#
seng wes kadung jeru..
         A#m      D#
anggonku mencintaimu..

    G#           D#
tresno iki ora kurang kurang
        Fm         Cm             C#
tak labuhi adus kringet banting tulang..
       G#
kanggo awakmu..
           A#m          D#         G#
seng wes kadung balik kanan buar jalan..

Reff :
    C#     D#          Cm    Fm
 Gusti.. tulung kuatno awakku..
     A#m              D#           G#
 kelangan tresno seng wes kadung jeru..
     C#         D#         Cm  Fm
 yen wes digariske koyo ngene..
   A#m          D#
 kulo tak manut dalane
         G#
 senajan abot sanggane..

    C#     D#          Cm    Fm
 Gusti.. tulung kuatno awakku..
     A#m              D#           G#
 kelangan tresno seng wes kadung jeru..
     C#         D#         Cm  Fm
 yen wes digariske koyo ngene..
   A#m          D#
 kulo tak manut dalane
         G#
 senajan abot sanggane..

   C#           D#
 loro crito tresno iki
        Cm           Fm
 cukup ora bakal tak baleni
    A#m              D#        G#
 Gusti tulong paringono sugih ati..
 A#m     D#        G#
  paringono sugih ati..
Facebook
Twitter

Chord Galih Yuta - Paringono Sugih Ati


Lihat semua :
  • Chord Galih Yuta
  •