Kunci Gitar Hendra Kumbara - Dino Liyane

Transpose:
Intro : F G Em Am F Fm

   C          G         Am  G
nyuwun sewu bapak kalih ibu
   F           Em       Dm
dinten niki mboten sios mantu
         G       F
pancen kahanane angel
        Em       Am
wes ora biso di eyel
          Dm
timbang coronane nyebar
         Fm      G
ndonyane sansoyo ambyar..

   C           G        Am   G
nyuwun sewu konco lan sedulur
  F         Em        Dm
resepsiku kepekso tak undur
        G        F
senajan wes DP dekor
         Em           Am
katering lan kabeh vendor
       Dm
akhire kudu tak cancel
          Fm     G
ketimbang aku di cekel..

Reff :
         C        E
 Gusti kulo salah nopo
        Am       C7
 rabine kok di batalno
            F          Em
 wes kadung nyebar undangan
         Dm     G
 malah corona menyerang..

         C         E
 Gusti kulo sampun ikhlas
         Am      C7
 keterak covid - 19
            F       Em
 yen pancen ngene dalane
             Dm     G
 tak nggolek dino liyane..

       F        G
 mugio angsal hidayah
        Em      Am
 rabiku ra kudu mewah
           Dm           G        C
 sing penting sakinah mawadah warahmah..

Musik : Fm G# A#

   D#          A#       Cm   A#
nyuwun sewu konco lan sedulur
  G#        Gm        Fm
resepsiku kepekso tak undur
        A#       G#
senajan wes DP dekor
         Gm           Cm
katering lan kabeh vendor
       Fm
akhire kudu tak cancel
          G
ketimbang aku di cekel..

Reff :
         C        E
 Gusti kulo salah nopo
        Am       C7
 rabine kok di batalno
            F          Em
 wes kadung nyebar undangan
         Dm     G
 malah corona menyerang..

         C         E
 Gusti kulo sampun ikhlas
         Am      C7
 keterak covid - 19
            F       Em
 yen pancen ngene dalane
             Dm     G
 tak nggolek dino liyane..

         C        E
 Gusti kulo salah nopo
        Am       C7
 rabine kok di batalno
            F          Em
 wes kadung nyebar undangan
         Dm     G
 malah corona menyerang..

         C         E
 Gusti kulo sampun ikhlas
         Am      C7
 keterak covid - 19
            F       Em
 yen pancen ngene dalane
             Dm     G
 tak nggolek dino liyane..

       F        G
 mugio angsal hidayah
        Em      Am
 rabiku ra kudu mewah
              Dm        G        C
 sing penting sakinah mawadah warahmah..
          Dm            G       Cmaj7
 sing penting sakinah mawadah warahmah..
Facebook
Twitter

Chord Hendra Kumbara - Dino Liyane


Lihat semua :
  • Chord Hendra Kumbara
  •