Kunci Gitar Hendra Kumbara - Yowis!

Transpose:
♫ Capo di fret 5 

Intro : F G Em Am
        Dm G C-Csus4-C

  C                  Em
Yowis!.. ben dadi kenangan
  Am                      Em
Yowis!.. mung ning angan angan
F                 Fm
tresno sing tak gadang
            C           Am
mung mandeg ning tengah ndalan
 Dm      G         C    Fm
aku kowe wis ora sejalan..

 C                 Em
Yowis!.. ben dadi cerito
 Am                       Em
yowis!.. mung sak kedep moto
F           Fm  
janjimu ra ori
       C   -G/B Am
jebule mung KW siji
     Dm           G         C
jare tulus jebule mung apus-apus..

F       G      Em       Am
aku.. nangis.. ra uwis-uwis
Dm          G            C
teles kebes wis nganti kalis
F       G
aku.. kangen..
Em               Am
ning mung tak pendem
Dm              G           C
nangis mergo janjimu sing lamis..

Reff :
 C                       F
 opo.. meneh sing mbok goleki
 G                          C
 rumangsaku kabeh wis tak turuti
 A                        Dm
 tibo tangiku mung kanggo kowe
              G
 senajan sak onone
                       C
 sing penting perjuangane..

 C                    F
 opo.. mergo wong ora nduwe
 G                      C
 kowe nganti tego ninggalake
 A                      Dm
 senajan atiku wis ajur mumur
               G
 tetep kudu bersyukur
                      (C 
 kabeh wis ono sing ngatur..

Musik : C-G/B-Am-G-F G F G 
        Dm Em Fm G..

F       G      Em       Am
aku.. nangis.. ra uwis-uwis
Dm          G            C
teles kebes wis nganti kalis
F       G
aku.. kangen..
Em               Am
ning mung tak pendem
Dm              G           C
nangis mergo janjimu sing lamis..

Reff :
 C                       F
 opo.. meneh sing mbok goleki
 G                          C
 rumangsaku kabeh wis tak turuti
 A                        Dm
 tibo tangiku mung kanggo kowe
              G
 senajan sak onone
                       C
 sing penting perjuangane..

 C                    F
 opo.. mergo wong ora nduwe
 G                      C
 kowe nganti tego ninggalake
 A                      Dm
 senajan atiku wis ajur mumur
               G
 tetep kudu bersyukur
                       C
 kabeh wis ono sing ngatur..

 A                      Dm
 senajan atiku wis ajur mumur
               G
 tetep kudu bersyukur
                        C Fm C
 kabeh wis ono sing ngatur..

===ORIGINAL CHORD))

Hendra Kumbara - Yowis!

Intro : Bb C Am Dm
        Gm C F-Fsus4-F

  F                  Am
Yowis!.. ben dadi kenangan
  Dm                      Am
Yowis!.. mung ning angan angan
Bb                Bbm
tresno sing tak gadang
            F           Dm
mung mandeg ning tengah ndalan
 Gm      C         F    Bbm
aku kowe wis ora sejalan..

 F                 Am
Yowis!.. ben dadi cerito
 Dm                       Am
yowis!.. mung sak kedep moto
Bb          Bbm 
janjimu ra ori
       F   -C/E Dm
jebule mung KW siji
     Gm           C         F
jare tulus jebule mung apus-apus..

Bb      C      Am       Dm
aku.. nangis.. ra uwis-uwis
Gm          C            F
teles kebes wis nganti kalis
Bb      C
aku.. kangen..
Am               Dm
ning mung tak pendem
Gm              C           F
nangis mergo janjimu sing lamis..

Reff :
 F                       Bb
 opo.. meneh sing mbok goleki
 C                          F
 rumangsaku kabeh wis tak turuti
 D                        Gm
 tibo tangiku mung kanggo kowe
              C
 senajan sak onone
                       F
 sing penting perjuangane..

 F                    Bb
 opo.. mergo wong ora nduwe
 C                      F
 kowe nganti tego ninggalake
 D                      Gm
 senajan atiku wis ajur mumur
               C
 tetep kudu bersyukur
                      (F)
 kabeh wis ono sing ngatur..

Musik : F-C/E-Dm-C-Bb C Bb C 
        Gm Am Bbm C..

Bb      C      Am       Dm
aku.. nangis.. ra uwis-uwis
Gm          C            F
teles kebes wis nganti kalis
Bb      C
aku.. kangen..
Am               Dm
ning mung tak pendem
Gm              C           F
nangis mergo janjimu sing lamis..

Reff :
 F                       Bb
 opo.. meneh sing mbok goleki
 C                          F
 rumangsaku kabeh wis tak turuti
 D                        Gm
 tibo tangiku mung kanggo kowe
              C
 senajan sak onone
                       F
 sing penting perjuangane..

 F                    Bb
 opo.. mergo wong ora nduwe
 C                      F
 kowe nganti tego ninggalake
 D                      Gm
 senajan atiku wis ajur mumur
               C
 tetep kudu bersyukur
                       F
 kabeh wis ono sing ngatur..

 D                      Gm
 senajan atiku wis ajur mumur
               C
 tetep kudu bersyukur
                       F  Bbm F
 kabeh wis ono sing ngatur..

Chord Hendra Kumbara - Yowis!


Lihat semua :
  • Chord Hendra Kumbara
  •