Kunci Gitar Hendra Kumbara - Yowis!

Transpose:
♫ Capo di fret 5 

Intro : F G Em Am
        Dm G C..

  C                 Em
Yowis.. ben dadi kenangan..
  Am                     Em
Yowis.. mung ning angan-angan..
F                 Fm
tresno sing tak gadang
            C           Am
mung mandeg ning tengah ndalan
 Dm          G      C    Fm
aku kowe wis ora sejalan..

 C                Em
Yowis.. ben dadi cerito..
 Am                      Em
yowis.. mung sak kedep moto..
F           Fm  
janjimu ra ori
       C   -G/B Am
jebule mung KW siji
     Dm           G         C
jare tulus jebule mung apus-apus..

F       G      Em       Am
aku.. nangis.. ra uwis-uwis..
Dm          G            C
teles kebes wis nganti kalis..
F       G
aku.. kangen..
Em               Am
ning mung tak pendem..
Dm              G           C
nangis mergo janjimu sing lamis..

Reff :
 C                       F
 opo.. meneh sing mbok goleki..
 G                          C
 rumangsaku kabeh wis tak turuti..
 A                        Dm
 tibo tangiku mung kanggo kowe..
              G
 senajan sak onone..
                       C
 sing penting perjuangane..

 C                    F
 opo.. mergo wong ora nduwe..
 G                      C
 kowe nganti tego ninggalake..
 A                      Dm
 senajan atiku wis ajur mumur..
               G
 tetep kudu bersyukur..
                      (C)
 kabeh wis ono sing ngatur..

Musik : C-G/B-Am-G-F G F G 
        Dm Em Fm G..

F       G      Em       Am
aku.. nangis.. ra uwis-uwis..
Dm          G            C
teles kebes wis nganti kalis..
F       G
aku.. kangen..
Em               Am
ning mung tak pendem..
Dm              G           C
nangis mergo janjimu sing lamis..

Reff :
 C                       F
 opo.. meneh sing mbok goleki..
 G                          C
 rumangsaku kabeh wis tak turuti..
 A                        Dm
 tibo tangiku mung kanggo kowe..
              G
 senajan sak onone..
                       C
 sing penting perjuangane..

 C                    F
 opo.. mergo wong ora nduwe..
 G                      C
 kowe nganti tego ninggalake..
 A                      Dm
 senajan atiku wis ajur mumur..
               G
 tetep kudu bersyukur
                       C
 kabeh wis ono sing ngatur..

 A                      Dm
 senajan atiku wis ajur mumur..
               G
 tetep kudu bersyukur
                        C Fm C
 kabeh wis ono sing ngatur..

===ORIGINAL CHORD))

Intro : Bb C Am Dm Gm C F-Fsus4-F F Am Yowis.. ben dadi kenangan.. Dm Am Yowis.. mung ning angan-angan.. Bb Bbm tresno sing tak gadang F Dm mung mandeg ning tengah ndalan Gm C F Bbm aku kowe wis ora sejalan.. F Am Yowis.. ben dadi cerito.. Dm Am yowis.. mung sak kedep moto.. Bb Bbm janjimu ra ori F -C/E Dm jebule mung KW siji Gm C F jare tulus jebule mung apus-apus.. Bb C Am Dm aku.. nangis.. ra uwis-uwis.. Gm C F teles kebes wis nganti kalis.. Bb C aku.. kangen.. Am Dm ning mung tak pendem Gm C F nangis mergo janjimu sing lamis.. Reff : F Bb opo.. meneh sing mbok goleki.. C F rumangsaku kabeh wis tak turuti.. D Gm tibo tangiku mung kanggo kowe.. C senajan sak onone.. F sing penting perjuangane.. F Bb opo.. mergo wong ora nduwe.. C F kowe nganti tego ninggalake.. D Gm senajan atiku wis ajur mumur.. C tetep kudu bersyukur (F) kabeh wis ono sing ngatur.. Musik : F-C/E-Dm-C-Bb C Bb C Gm Am Bbm C.. Bb C Am Dm aku.. nangis.. ra uwis-uwis.. Gm C F teles kebes wis nganti kalis.. Bb C aku.. kangen.. Am Dm ning mung tak pendem.. Gm C F nangis mergo janjimu sing lamis.. Reff : F Bb opo.. meneh sing mbok goleki.. C F rumangsaku kabeh wis tak turuti.. D Gm tibo tangiku mung kanggo kowe.. C senajan sak onone.. F sing penting perjuangane.. F Bb opo.. mergo wong ora nduwe.. C F kowe nganti tego ninggalake.. D Gm senajan atiku wis ajur mumur.. C tetep kudu bersyukur F kabeh wis ono sing ngatur.. D Gm senajan atiku wis ajur mumur.. C tetep kudu bersyukur F Bbm F kabeh wis ono sing ngatur..
Facebook
Twitter

Chord Hendra Kumbara - Yowis!


Lihat semua :
  • Chord Hendra Kumbara
  •