Kunci Gitar Hendra Kumbara - Sangu Turu

Transpose:
Capo ♪ fret 4

Intro : C C
        C D Fm C
        C D Fm C..

C                   Am
tenang wae, aku seh ning kene..
F
tak nyanyekke lagu..
    G
sak mereme mripatmu..
  Dm                    Am
senajan wagu ra pati merdu..
G               F
sing penting krungu
    G          C
kanggo sangu turu..

C                   Am
tenang wae, aku seh ning kene..
F
ora bakal lungo.. 
G
barengan tekan tuo..
  Dm                     Am
senajan lemu putih rambutmu..
G        F     G           C  G
percoyo aku.. ora bakal mlayu..

Reff :
          C           Am
 rungokno tak tulis lagu
       Dm      G
 tulus seko atiku
  -F    Em         Am
 mugo mugo.. ngancani..
     Dm           G
 awakmu yen wayah sepi..

 C            Am
 tak tulis crito..
        Dm            G
 tresno sing tak rasakno
  -F    Em          Am
 karo kowe.. ning kene..
    Dm           G     C
 saiki sesuk lan selawase..

      Am         Em
kudu mbok eling-eling
    F           C
ojo nganti berpaling..
         Dm
ngancani ku nyanyi..
         Fm
ngancani ku nyanyi
       G         C
nganti telakku garing..

Musik : F Em F Am-Bm-C-Dm-Em  
        F..Em Am
        Bb..G-Am-Bm-C G-G-G

C                  Am
tenang wae aku seh ning kene..
F
ora bakal lungo..
  G
barengan tekan tuo..
  Dm                     Am
senajan lemu putih rambutmu..
G        F     G           C  G
percoyo aku.. ora bakal mlayu..

Reff :
          C           Am
 rungokno tak tulis lagu
       Dm      G
 tulus seko atiku
  -F    Em         Am
 mugo mugo.. ngancani..
     Dm           G
 awakmu yen wayah sepi..

 C            Am
 tak tulis crito..
        Dm            G
 tresno sing tak rasakno
  -F    Em          Am
 karo kowe.. ning kene..
    Dm           G     F
 saiki sesuk lan selawase..
       Em
 wouwo wo..oo..
   Dm        G        (C)
 saiki sesuk lan selawase..

Outro : C D Fm C
        C D Fm C..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : E E
        E F# Am E
        E F# Am E..

E                   C#m
tenang wae, aku seh ning kene..
A
tak nyanyekke lagu..
    B
sak mereme mripatmu..
  F#m                   C#m
senajan wagu ra pati merdu..
B               A
sing penting krungu
    B          E
kanggo sangu turu..

E                   C#m
tenang wae, aku seh ning kene..
A
ora bakal lungo.. 
B
barengan tekan tuo..
  F#m                    C#m
senajan lemu putih rambutmu..
B        A     B           E  B
percoyo aku.. ora bakal mlayu..

Reff :
          E           C#m
 rungokno tak tulis lagu
       F#m     B
 tulus seko atiku
  -A    G#m        C#m
 mugo mugo.. ngancani..
     F#m          B
 awakmu yen wayah sepi

 E            C#m
 tak tulis crito..
        F#m           B
 tresno sing tak rasakno
  -A    G#m         C#m
 karo kowe.. ning kene..
    F#m          B     E
 saiki sesuk lan selawase..

      C#m        G#m
kudu mbok eling-eling
    A           E
ojo nganti berpaling..
         F#m
ngancani ku nyanyi..
         Am
ngancani ku nyanyi
       B         E
nganti telakku garing..

Musik : A G#m A C#m-D#m-E-F#m-G#m..
        A..G#m C#m
        D..B-C#m-D#m-E B-B-B

E                  C#m
tenang wae aku seh ning kene..
A
ora bakal lungo..
  B
barengan tekan tuo..
  F#m                    C#m
senajan lemu putih rambutmu..
B        A     B           E  B
percoyo aku.. ora bakal mlayu..

Reff :
          E           C#m
 rungokno tak tulis lagu
       F#m     B
 tulus seko atiku
  -A    G#m        C#m
 mugo mugo.. ngancani..
     F#m          B
 awakmu yen wayah sepi

 E            C#m
 tak tulis crito..
        F#m           B
 tresno sing tak rasakno
  -A    G#m         C#m
 karo kowe.. ning kene..
    F#m          B      A
 saiki sesuk lan selawase..
       G#m
 wouwo wo..oo..
   F#m       B        (E)
 saiki sesuk lan selawase..

Outro : E F# Am E
        E F# Am E..
Facebook
Twitter

Chord Hendra Kumbara - Sangu Turu


Lihat semua :
  • Chord Hendra Kumbara
  •