Kunci Gitar Hendra Kumbara - Percoyo Aku

Transpose:
Intro : C..Am..Dm..F G

C                  Am
semerbak.. wangine kembang
       Dm
ora gampang ilang
     Fm         G
koyo parfum sewunan..

C                 Am
tresnaku.. ora gampang layu
        Dm
koyo kembang tebu
           G
sing kabur kanginan..

       Em       A
hawane yen karo kowe
      Dm                G
sitik-sitik kudu nyekel hape
       Em                A
pengen kabeh-kabeh tak apdetke
           Dm
ben ndunyo nggatekke
  G                  C  C7
kowe wes ono sing nduwe..

Reff :
 F        G
 percoyo aku..
         Em             Am
 rak ono sing liyo ning atiku
          Dm           G
 tresnoku iki mung kanggo kowe
      C        C7
 sing ayu dewe..

 F           G
 cekel tanganku..
           Em            Am
 rak bakal tak tinggalke ning mburi
         Dm        G              C
 yen aku dobolan jegurke ning blumbang..

Int. C….

    C             Am
tresnaku.. ora gampang layu
        Dm
koyo kembang tebu
           G
sing kabur kanginan..

Musik : F Fm Em A
        aahaa..
        Dm G G C C7
        F      G   Em    A
        hu uu uu.. hu uu uu..
        Dm   Em   F    D/F#   G
        ha aaha aaha aaha aa haaa..

       Em       A
hawane yen karo kowe
      Dm                G
sitik-sitik kudu nyekel hape
       Em                A
pengen kabeh-kabeh tak apdetke
           Dm
ben ndunyo nggatekke
  G                  C    C7
kowe wes ono sing nduwe.. ooho..

Reff :
 F        G
 percoyo aku..
         Em             Am
 rak ono sing liyo ning atiku
          Dm           G
 tresnoku iki mung kanggo kowe
      Gm      C
 sing ayu dewe..

 F           G
 cekel tanganku..
           Em            Am
 rak bakal tak tinggalke ning mburi
         Dm        G             (F)
 yen aku dobolan jegurke ning blumbang..

 F        G
 percoyo aku..
         Em             Am
 rak ono sing liyo ning atiku
          Dm           G
 tresnoku iki mung kanggo kowe
      Gm      C
 sing ayu dewe..

 F           G
 cekel tanganku..
           Em            Am
 rak bakal tak tinggalke ning mburi
         Dm                 Em
 aku rak dobolan.. (aku rak dobolan..)
         F         G             (C)
 yen aku dobolan jegurke ning blumbang..

Outro : C..Am..Dm..F G
        Cmaj7

Chord Hendra Kumbara - Percoyo Aku


Lihat semua :
  • Chord Hendra Kumbara
  •