Kunci Gitar Hendra Kumbara - Ora Ono Liyo

Transpose:
Intro : C..

C
mongso rendeng wes ganti ketigo
Am
nganti mlebu meneh wulan poso
G                   F   Fm     C
nanging rosomu ning aku iseh podo..

C
saben mbengi ra lali dongaku
Am
mugo Gusti ngluluhke atimu
G                   F   Fm      C
nanging rosomu ning aku tetep podo..

Dm                   Em
dalan nggronjal sing tak lewati
      Am     G        D
kroso alus koyo dalan tol sing gek dadi
Dm               Em
mergo balesan chatmu ndek wingi
           F
“mas, sing ngati-ati,
    G                 C  G
yen tekan ngomah ngabari”..

Reff :
      C      E
 oro ono liyane..
      Am        Gm
 sing iso ngganteni
     F  Em      Dm
 awakmu ning atiku..

G    C        E
 ora ono sing liyo..
     Am     Gm    F
 sing iso nggawe aku tresno
Em      Dm      G         C..
 nganti mati bakal tak gondheli..

C
saben mbengi ra lali dongaku
Am
mugo Gusti ngluluhke atimu
G                   F   Fm     C
nanging rosomu ning aku tetep podo..

Dm                   Em
dalan nggronjal sing tak lewati
      Am     G        D
kroso alus koyo dalan tol sing gek dadi
Dm                Em
mergo balesan chatmu ndek wingi
           F
“mas, sing ngati-ati,
    G                 C  G
yen tekan ngomah ngabari”..

Reff :
      C      E
 oro ono liyane..
      Am        Gm
 sing iso ngganteni
     F  Em      Dm
 awakmu ning atiku..

G    C        E
 ora ono sing liyo..
     Am     Gm    F
 sing iso nggawe aku tresno
Em      Dm      G         C..
 nganti mati bakal tak gondheli..

E      Am  Gm F Em     Dm
 ooh.. hu..    ning atiku..
G     C         E
 ora ono sing liyo..
       Am     Gm     F
 sing iso nggawe aku tresno
Em        Dm       G        F
 nganti mati bakal tak gondheli..
Em        Dm       G       (C)
 nganti mati bakal tak gondheli..

Outro : C..C..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : G..

G
mongso rendeng wes ganti ketigo
Em
nganti mlebu meneh wulan poso
D                   C   Cm     G
nanging rosomu ning aku iseh podo..

G
saben mbengi ra lali dongaku
Em
mugo Gusti ngluluhke atimu
D                   C   Cm      G
nanging rosomu ning aku tetep podo..

Am                   G/B
dalan nggronjal sing tak lewati
      Em     D        A7
kroso alus koyo dalan tol sing gek dadi
Am                G/B
mergo balesan chatmu ndek wingi
           C
“mas, sing ngati-ati,
    D                 G  D
yen tekan ngomah ngabari”..

Reff :
      G      B7
 oro ono liyane..
      Em         Dm
 sing iso ngganteni
     C  G/B     Am
 awakmu ning atiku..

 D    G         B7
 ora ono sing liyo..
      Em      Dm     C
 sing iso nggawe aku tresno
 G/B      Am       D         G..
 nganti mati bakal tak gondheli..

G
saben mbengi ra lali dongaku
Em
mugo Gusti ngluluhke atimu
D                   C   Cm      G
nanging rosomu ning aku tetep podo..

Am                   G/B
dalan nggronjal sing tak lewati
      Em     D        A7
kroso alus koyo dalan tol sing gek dadi
Am                G/B
mergo balesan chatmu ndek wingi
           C
“mas, sing ngati-ati,
    D                 G  D
yen tekan ngomah ngabari”..

Reff :
      G      B7
 oro ono liyane..
      Em         Dm
 sing iso ngganteni
     C  G/B     Am
 awakmu ning atiku..

 D    G         B7
 ora ono sing liyo..
      Em      Dm     C
 sing iso nggawe aku tresno
 G/B      Am       D         G
 nganti mati bakal tak gondheli..

 B7    Em Dm C G/B     Am
 ooh.. hu..    ning atiku..
 D    G         B7
 ora ono sing liyo..
      Em      Dm     C
 sing iso nggawe aku tresno
 G/B      Am       D         C
 nganti mati bakal tak gondheli..
 G/B       Am       D        (G)
  nganti mati bakal tak gondheli..

Outro : G..G..

Chord Hendra Kumbara - Ora Ono Liyo


Lihat semua :
  • Chord Hendra Kumbara
  •