Kunci Gitar Hendra Kumbara - Sak Isone

Transpose:
Reff :
        C        E        Am
 sak isone.. tak kuat-kuatke..
 G             F
 mung kanggo kowe..
   C         Dm         G
 siji-sijine sing ayu dewe..

         C     E          Am
 tak lakoni.. esuk awan wengi..
 G        F
 susahku iki.. kowe
 G          C
 ra perlu.. ngerti..

Intro : C E Am G
        F Fm..

         C
koyo mengkene rasane..
         Am
yen dadi wong ora nduwe..
     F             G         C
abot enteng.. kudu tak pikul dewe..
A          Dm        G
mangkat kerjo numpak montor
        C        Am
mlakune ndadak diengkol
        Dm
mergo busi kotor
    G         C    Fm G
lan akine wes tekor..

      C
ora koyo sing mbok sawang
         Am
nglakoni urip pas-pasan
        F              G      C
nyambut gawe nggo ngayahi kewajiban..
A       Dm      G
sanguku dungo semangat
         C      Am
kerjo ra kakean sambat
     Dm    G
ono anake uwong sing 
         C    G
kudu tak rumat..

Reff :
        C        E        Am
 sak isone.. tak kuat-kuatke..
 G             F
 mung kanggo kowe..
   C         Dm         G
 siji-sijine sing ayu dewe..

         C     E          Am
 tak lakoni.. esuk awan wengi..
 G        F
 susahku iki.. kowe
 G          C     G
 ra perlu.. ngerti..

         C
koyo mengkene rasane..
         Am
yen dadi wong ora nduwe..
     F             G         C
abot enteng.. kudu tak pikul dewe..

Musik : Am Em F C
        Dm G C..
        F G E Am
        Dm G C..

A       Dm      G
sanguku dungo semangat
         C      Am
kerjo ra kakean sambat
     Dm    G
ono anake uwong sing
         C            G
kudu tak rumat.. ho wowoo..

Reff :
        C        E        Am
 sak isone.. tak kuat-kuatke..
 G             F
 mung kanggo kowe..
   C         Dm         G
 siji-sijine sing ayu dewe..

         C     E          Am
 tak lakoni.. esuk awan wengi..
 G        F
 susahku iki.. kowe
 G          C
 ra perlu.. ngerti..

   F
nyebar godhong koro
       C        Am
kudu sabar sakwetoro
       Dm         G          C  Am
mugo-mugo.. dewe iso urip mulyo..
       Dm         G          C  Fm C
mugo-mugo.. dewe iso urip mulyo..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Reff :
        A        C#       F#m
 sak isone.. tak kuat-kuatke..
 E             D
 mung kanggo kowe..
   A         Bm         E
 siji-sijine sing ayu dewe..

         A     C#         F#m
 tak lakoni.. esuk awan wengi..
 E        D
 susahku iki.. kowe
 E          A
 ra perlu.. ngerti..

Intro : A C# F#m E
        D Dm..

         A
koyo mengkene rasane..
         F#m
yen dadi wong ora nduwe..
     D             E         A
abot enteng.. kudu tak pikul dewe..
F#         Bm        E
mangkat kerjo numpak montor
        A        F#m
mlakune ndadak diengkol
        Bm
mergo busi kotor
    E         A    Dm E
lan akine wes tekor..

      A
ora koyo sing mbok sawang
         F#m
nglakoni urip pas-pasan
        D              E      A
nyambut gawe nggo ngayahi kewajiban..
F#      Bm      E
sanguku dungo semangat
         A      F#m
kerjo ra kakean sambat
     Bm    E
ono anake uwong sing 
         A    E
kudu tak rumat..

Reff :
        A        C#       F#m
 sak isone.. tak kuat-kuatke..
 E             D
 mung kanggo kowe..
   A         Bm         E
 siji-sijine sing ayu dewe..

         A     C#         F#m
 tak lakoni.. esuk awan wengi..
 E        D
 susahku iki.. kowe
 E          A     E
 ra perlu.. ngerti..

         A
koyo mengkene rasane..
         F#m
yen dadi wong ora nduwe..
     D             E         A
abot enteng.. kudu tak pikul dewe..

Musik : F#m C#m D A
        Bm E A..
        D E C# F#m
        Bm E A..

F#      Bm      E
sanguku dungo semangat
         A      F#m
kerjo ra kakean sambat
     Bm    E
ono anake uwong sing
         A            E
kudu tak rumat.. ho wowoo..

Reff :
        A        C#       F#m
 sak isone.. tak kuat-kuatke..
 E             D
 mung kanggo kowe..
   A         Bm         E
 siji-sijine sing ayu dewe..

         A     C#         F#m
 tak lakoni.. esuk awan wengi..
 E        D
 susahku iki.. kowe
 E          A
 ra perlu.. ngerti..

   D
nyebar godhong koro
       A        F#m
kudu sabar sakwetoro
       Bm         E          A  F#m
mugo-mugo.. dewe iso urip mulyo..
       Bm         E          A  Dm A
mugo-mugo.. dewe iso urip mulyo..

Chord Hendra Kumbara - Sak Isone


Lihat semua :
  • Chord Hendra Kumbara
  •