Kunci Gitar Hendra Kumbara - Dalan Lurus

Transpose:
Intro : Am G C.. Am G C.. E..Am G D/F# F Dm E.. F E Am saben lewat dalan iki.. Am G C mak tratap rasaning ati.. E senajan mung sedelo Am G D/F# senajan sak ke..depan moto F Dm E rasane loro neng ati gelo.. F E Am saben mlaku turut dalan Am G C rasane tansah kelingan.. E aku wis rumongso Am G D/F# pancen dudu.. sopo-sopo.. F E sing aku iso mung usaha lan.. Am A ndungo.. Reff : Dm G ora ono liyo sing neng njero dodo.. C F yo mung siji.. tak patri neng njero ati.. Dm ra bakal berpaling.. E Am A mung jenengmu sing tak eling-eling.. Dm G raono liyane sing iso nggantekke.. C F yen mung gebyare ndunyo lan sak isine.. Dm tulus lan percoyo.. E Am dalan lurus marang sing Kuoso.. Musik : Am G C.. Am G C.. E..Am G D/F# F Dm E.. F E Am saben mlaku turut dalan Am G C rasane tansah kelingan.. E aku wis rumongso Am G D/F# pancen dudu.. sopo-sopo.. F E sing aku iso mung usaha lan.. Am A ndungo.. Reff : Dm G ora ono liyo sing neng njero dodo.. C F yo mung siji.. tak patri neng njero ati.. Dm ra bakal berpaling.. E Am A mung jenengmu sing tak eling-eling.. Dm G raono liyane sing iso nggantekke.. C F yen mung gebyare ndunyo lan sak isine.. Dm tulus lan percoyo.. E Am G D/F# dalan lurus marang sing Kuoso.. E Am E Am dalan lurus marang sing Kuoso..
Facebook
Twitter

Chord Hendra Kumbara - Dalan Lurus


Lihat semua :
  • Chord Hendra Kumbara
  •