Kunci Gitar Syahiba Saufa - Lir Pedote Banyu

Transpose:
Intro : Em D Am G
        Em D Am G Em..

Em            D
ati seru ngarepaken..
Em               G
biso kumpul riko maning..
    Am           G
nglalekno kabeh alangan..
   D              G
mlaku nong dalan hang anyar..

Em                D
mulo sun sing tau biso..
Em                G
kadung urip tanpo riko..
    Am               G
mungkir roso hang sun gowo..
  D              Em
tulus sun njaluk sepuro..

Musik : Em..Em..G..Am..
        Am..Am..G D Em..

Reff :
 G                 Am
  isun yoro sing kepingin..
                  G
 koyo banyu lan lengo..
              Am
 hang isun arepi..
                  G
 koyo lintang lan ulan..

            D
 biso keloronan..
                   G
 sun lan riko sesandingan..
            D
 urip bebarengan..
                Am
 sampek mandeke jaman..
            Em
 lir pedote banyu..

  Em              D
mulo sun sing tau biso..
  Em              G
kadung urip tanpo riko..
   Am                 G
mungkir roso hang sun gowo..
  D                Em
tulus sun njaluk sepuro..

Musik : Em..Em..G..Am..
        Am..Am..G D Em..

Reff :
 G                 Am
  isun yoro sing kepingin..
                  G
 koyo banyu lan lengo..
              Am
 hang isun arepi..
                  G
 koyo lintang lan ulan..

            D
 biso keloronan..
                   G
 sun lan riko sesandingan..
            D
 urip bebarengan..
                Am
 sampek mandeke jaman..
            Em
 lir pedote banyu..

 G                 Am
  isun yoro sing kepingin..
                  G
 koyo banyu lan lengo..
              Am
 hang isun arepi..
                  G
 koyo lintang lan ulan..

            D
 biso keloronan..
                   G
 sun lan riko sesandingan..
            D
 urip bebarengan..
                Am
 sampek mandeke jaman..
            Em
 lir pedote banyu..

Outro : Em D Am G
        Em D Am G Em..
Facebook
Twitter

Chord Syahiba Saufa - Lir Pedote Banyu


Lihat semua :
  • Chord Syahiba Saufa
  •