Kunci Gitar Syahiba Saufa feat. James AP - Tak Lilo Lungamu

Transpose:
Capo di fret 3

Intro : Am G Em F
        Am Dm E..
        Am G Em F
        Dm F E..

Am                       Dm
langit mendung sing dadi saksi..
G                       C
trenyuh rasane nelongso ning ati..
F                Dm
naliko pupus tresno iki..
         E
ra ngiro wis nduwe ganti..
        Am                E
sliramu sing tak tresnani..

Am                   Dm
pancene abot nandang tresno..
G                  C
naliko adoh jarake sliramu..
F                  Dm
ra kuoso nrimo tresno liyo..
        E
mergo kudu nompo 
      Am
jejodoan wong tuwo..

Int. Dm E Am..
     Dm E Am..

Reff :
 Am              Dm
 yo wis kudu tak lilakne..
        G         C
 yen pancen iki dalane..
       F              Dm
 sing apik kanggo tresnamu..
        E            Am   E
 mugo biso mulyo selawase..

 Am          Dm
 senajan aku nelongso..
        G            C
 nangis sak jeroning atiku..
        F                  Dm
 tresno tak rewangi kanggo sliramu..
          E                  Am E
 pungkase sing nyanding dudu aku..

 Am             Dm
 yen pancen iki salahku..
      G            C
 pangapuroku tulus atiku..
      F                    Dm
 dadi pengiling crito sing tak tulis
          E          Am
 lewat tembang asmorondono..

Musik : Dm G C F
        B E A..
        Dm G C F
        Dm E Am E

Am                       Dm
langit mendung sing dadi saksi..
G                       C
trenyuh rasane nelongso ning ati..
F                Dm
naliko pupus tresno iki..
         E
ra ngiro wis nduwe ganti..
     Am                  E
sliramu sing tak tresnani..

Am               Dm
pancene abot nandang tresno..
G                  C
naliko adoh jarake sliramu..
F                  Dm
ra kuoso nrimo tresno liyo..
        E
mergo kudu nompo 
    Am
jejodohan wong tuwo..

Int. Dm E Am..
     Dm E Am..

Reff :
 Am              Dm
 yo wis kudu tak lilakne..
        G         C
 yen pancen iki dalane..
       F              Dm
 sing apik kanggo tresnamu..
        E            Am   E
 mugo biso mulyo selawase..

 Am          Dm
 senajan aku nelongso..
        G             C
 nangis sak jeroning atiku..
        F                  Dm
 tresno tak rewangi kanggo sliramu..
          E                  Am  E
 pungkase sing nyanding dudu aku..

 Am             Dm
 yen pancen iki salahku..
      G             C
 pangapuroku tulus atiku..
      F                    Dm
 dadi pengiling crito sing tak tulis
          E          Am
 lewat tembang asmorondono..

Outro : Dm E Am..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : Cm Bb Gm G#
        Cm Fm G..
        Cm Bb Gm G#
        Fm G# G..

Cm                       Fm
langit mendung sing dadi saksi..
Bb                      D#
trenyuh rasane nelongso ning ati..
G#               Fm
naliko pupus tresno iki..
         G
ra ngiro wis nduwe ganti..
        Cm                G
sliramu sing tak tresnani..

Cm                   Fm
pancene abot nandang tresno..
Bb                 D#
naliko adoh jarake sliramu..
G#                 Fm
ra kuoso nrimo tresno liyo..
        G
mergo kudu nompo 
      Cm
jejodoan wong tuwo..

Int. Fm G Cm..
     Fm G Cm..

Reff :
 Cm              Fm
 yo wis kudu tak lilakne..
        Bb        D#
 yen pancen iki dalane..
       G#             Fm
 sing apik kanggo tresnamu..
        G            Cm   G
 mugo biso mulyo selawase..

 Cm          Fm
 senajan aku nelongso..
        Bb           D#
 nangis sak jeroning atiku..
        G#                 Fm
 tresno tak rewangi kanggo sliramu..
          G                  Cm  G
 pungkase sing nyanding dudu aku..

 Cm             Fm
 yen pancen iki salahku..
      Bb           D#
 pangapuroku tulus atiku..
      G#                   Fm
 dadi pengiling crito sing tak tulis
          G          Cm
 lewat tembang asmorondono..

Musik : Fm Bb D# G#
        D G C..
        Fm Bb D# G#
        Fm G Cm G

Cm                       Fm
langit mendung sing dadi saksi..
Bb                      D#
trenyuh rasane nelongso ning ati..
G#               Fm
naliko pupus tresno iki..
         G
ra ngiro wis nduwe ganti..
     Cm                  G
sliramu sing tak tresnani..

Cm               Fm
pancene abot nandang tresno..
Bb                 D#
naliko adoh jarake sliramu..
G#                 Fm
ra kuoso nrimo tresno liyo..
        G
mergo kudu nompo 
    Cm
jejodohan wong tuwo..

Int. Fm G Cm..
     Fm G Cm..

Reff :
 Cm              Fm
 yo wis kudu tak lilakne..
        Bb        D#
 yen pancen iki dalane..
       G#             Fm
 sing apik kanggo tresnamu..
        G            Cm   G
 mugo biso mulyo selawase..

 Cm          Fm
 senajan aku nelongso..
        Bb            D#
 nangis sak jeroning atiku..
        G#                 Fm
 tresno tak rewangi kanggo sliramu..
          G                  Cm  G
 pungkase sing nyanding dudu aku..

 Cm             Fm
 yen pancen iki salahku..
      Bb            D#
 pangapuroku tulus atiku..
      G#                   Fm
 dadi pengiling crito sing tak tulis
          G          Cm
 lewat tembang asmorondono..

Outro : Fm G Cm..

Chord Syahiba Saufa feat. James AP - Tak Lilo Lungamu


Lihat semua :
  • Chord James AP
  • Chord Syahiba Saufa
  •