Kunci Gitar Syahiba Saufa feat James AP - Kelimis (Keliwat Manis)

Transpose:
Intro : E..
        Am E

    Am       G           Am
keringet.. adem wayah bengi
      F        G                C
dudu ulan dudu lintang hang ngancani
        Dm              Am
wekas welas hang isun kirimno..
    E                 Am   E
iku nyoto tulus njero dodo..

     Am   G         Am
seru senenge njero ati
       F        G       C
naliko isun lan riko dadi siji
           Dm               Am
welas hang wes nyoto nyoto ono..
         E                  Am   E
mugo sun lan riko biso podo njogo..

Reff :
         Am             A
 keliwat manis sun rasakno
         Dm
 keliwat manis..
             G
 sing keneng di ibaratno
       C       E
 hang sun roso..

         Am          A
 keliwat seneng nong ati
         Dm
 keliwat seneng..
          G
 sing keroso sampek netes
       C
 banyu moto..

     Dm
 kesuwun kanggo riko
       Am
 hang biso nerimo
   E               Am
 rogo hang sing sempurno..

Musik : F C E Am
        F G E

     Am   G         Am
seru senenge njero ati
       F        G       C
naliko isun lan riko dadi siji
           Dm               Am
welas hang wes nyoto nyoto ono..
         E                  Am   E
mugo sun lan riko biso podo njogo..

Reff :
         Am             A
 keliwat manis sun rasakno
         Dm
 keliwat manis
             G
 sing keneng di ibaratno
      C       E
 hang sun roso..

         Am          A
 keliwat seneng nong ati
         Dm
 keliwat seneng
          G
 sing keroso sampek netes
       C    E
 banyu moto..

         Am             A
 keliwat manis sun rasakno
         Dm
 keliwat manis
             G
 sing keneng di ibaratno
      C       E
 hang sun roso..

         Am          A
 keliwat seneng nong ati
         Dm
 keliwat seneng
          G
 sing keroso sampek netes
       C
 banyu moto..

     Dm
 kesuwun kanggo riko
       Am
 hang biso nerimo
   E               Am   E Am
 rogo hang sing sempurno..

Chord Syahiba Saufa feat James AP - Kelimis (Keliwat Manis)


Lihat semua :
  • Chord James AP
  • Chord Syahiba Saufa
  •