Kunci Gitar Bella Agustin Ft. James AP - Ojo Kegudo

Transpose:
Intro : Am..G..Em..F G Am..

Am                     G
sing leren leren sun welas nong riko..
Em                  F       G
sing kiro asat roso asih.. iki..
Am                G
mergo sun sirami atin riko..
Em                  F             G
kanggo tuluse welas hang katon nyoto..

Dm                       Am
sun jaluk nong riko mugo biso njogo..
Dm                    Am
wayah di uji lan di gudo..
Dm                     Am
kolo batin iki bingung ngetutno..
 F                    E
ilingo isun nong atin riko..

Reff :
           Am                  G
 jo sampek kegudo atine wong liyo..
        G            F             Am
 kudu biso ngimbangi welas sun lan riko..
            Am                  G
 sing bakal awak isun arep ngeliyo..
       F             E         Am
 welas suci ring ati mung kanggo riko..

Int. F E Am..Am..
     Dm..Dm..Am..Am..
     Dm..F..Am..
     F E Am..

Am                     G
sing leren leren sun welas nong riko..
Em                  F       G
sing kiro asat roso asih.. iki..
Am                G
mergo sun sirami atin riko..
Em                  F             G
kanggo tuluse welas hang katon nyoto..

Dm                       Am
sun jaluk nong riko mugo biso njogo..
Dm                    Am
wayah di uji lan di gudo..
Dm                     Am
kolo batin iki bingung ngetutno..
 F                    E
ilingo isun nong atin riko..

Reff :
           Am                  G
 jo sampek kegudo atine wong liyo..
        G            F             Am
 kudu biso ngimbangi welas sun lan riko..
            Am                  G
 sing bakal awak isun arep ngeliyo..
       F             E         Am
 welas suci ring ati mung kanggo riko..

           Am                  G
 jo sampek kegudo atine wong liyo..
        G            F             Am
 kudu biso ngimbangi welas sun lan riko..
            Am                  G
 sing bakal awak isun arep ngeliyo..
       F             E         Am
 welas suci ring ati mung kanggo riko..
       F             E         Am
 welas suci ring ati mung kanggo riko..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : Em..D..Bm..C D Em..

Em                     D
sing leren leren sun welas nong riko..
Bm                  C       D
sing kiro asat roso asih.. iki..
Em                D
mergo sun sirami atin riko..
Bm                  C             D
kanggo tuluse welas hang katon nyoto..

Am                       Em
sun jaluk nong riko mugo biso njogo..
Am                    Em
wayah di uji lan di gudo..
Am                     Em
kolo batin iki bingung ngetutno..
 C                    B
ilingo isun nong atin riko..

Reff :
           Em                  D
 jo sampek kegudo atine wong liyo..
        D            C             Em
 kudu biso ngimbangi welas sun lan riko..
            Em                  D
 sing bakal awak isun arep ngeliyo..
       C             B         Em
 welas suci ring ati mung kanggo riko..

Int. C B Em..Em..
     Am..Am..Em..Em..
     Am..C..Em..
     C B Em..

Em                     D
sing leren leren sun welas nong riko..
Bm                  C       D
sing kiro asat roso asih.. iki..
Em                D
mergo sun sirami atin riko..
Bm                  C             D
kanggo tuluse welas hang katon nyoto..

Am                       Em
sun jaluk nong riko mugo biso njogo..
Am                    Em
wayah di uji lan di gudo..
Am                     Em
kolo batin iki bingung ngetutno..
 C                    B
ilingo isun nong atin riko..

Reff :
           Em                  D
 jo sampek kegudo atine wong liyo..
        D            C             Em
 kudu biso ngimbangi welas sun lan riko..
            Em                  D
 sing bakal awak isun arep ngeliyo..
       C             B         Em
 welas suci ring ati mung kanggo riko..

           Em                  D
 jo sampek kegudo atine wong liyo..
        D            C             Em
 kudu biso ngimbangi welas sun lan riko..
            Em                  D
 sing bakal awak isun arep ngeliyo..
       C             B         Em
 welas suci ring ati mung kanggo riko..
       C             B         Em
 welas suci ring ati mung kanggo riko..

Chord Bella Agustin Ft. James AP - Ojo Kegudo


Lihat semua :
  • Chord Bella Agustin
  • Chord James AP
  •