Kunci Gitar Bella Agustin - Selisih Moto

Transpose:
Reff :
          F                 G
 ojo riko nyawang selisih moto
            Em                Am
 lan kewetu omong sing arep moro
         G    F                  G
 nyatane riko serto kepontang panting
                Am
 njaluk balik maning..

Intro : F..G..E..Am..-G
        F..G E Am..

Am
bengene riko katon paran
Dm
ninggal isun tanpo jalaran
G
wong liyo hang riko belani
               Am   E
tibane mung ngapusi..

Am
kari sing pantes ring sumbare
Dm
kari sing pantes reng janjine
G
jare riko sing bakal getun
            Am
apuwo saiki bingung..

Reff :
          F                 G
 ojo riko nyawang selisih moto
            Em                Am
 lan kewetu omong sing arep moro
    G         F                  G
 nyatane riko serto kepontang panting
    Em           Am
 njaluk balik maning..

Musik : Am..Dm..G..F E Am..

Am
kari sing pantes ring sumbare
Dm
kari sing pantes reng janjine
G
jare riko sing bakal getun
            Am
apuwo saiki bingung..

Reff :
          F                 G
 ojo riko nyawang selisih moto
            Em                Am
 lan kewetu omong sing arep moro
    G         F                  G
 nyatane riko serto kepontang panting
    Em           Am
 njaluk balik maning..

          F                 G
 ojo riko nyawang selisih moto
            Em                Am
 lan kewetu omong sing arep moro
    G         F                  G
 nyatane riko serto kepontang panting
    Em          Am
 njaluk balik maning..

Outro : F G Am..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Reff :
          C                 D
 ojo riko nyawang selisih moto
            Bm                Em
 lan kewetu omong sing arep moro
         D    C                  D
 nyatane riko serto kepontang panting
                Em
 njaluk balik maning..

Intro : C..D..B..Em..-D
        C..D B Em..

Em
bengene riko katon paran
Am
ninggal isun tanpo jalaran
D
wong liyo hang riko belani
               Em   B
tibane mung ngapusi..

Em
kari sing pantes ring sumbare
Am
kari sing pantes reng janjine
D
jare riko sing bakal getun
            Em
apuwo saiki bingung..

Reff :
          C                 D
 ojo riko nyawang selisih moto
            Bm                Em
 lan kewetu omong sing arep moro
    D         C                  D
 nyatane riko serto kepontang panting
    Bm           Em
 njaluk balik maning..

Musik : Em..Am..D..C B Em..

Em
kari sing pantes ring sumbare
Am
kari sing pantes reng janjine
D
jare riko sing bakal getun
            Em
apuwo saiki bingung..

Reff :
          C                 D
 ojo riko nyawang selisih moto
            Bm                Em
 lan kewetu omong sing arep moro
    D         C                  D
 nyatane riko serto kepontang panting
    Bm           Em
 njaluk balik maning..

          C                 D
 ojo riko nyawang selisih moto
            Bm                Em
 lan kewetu omong sing arep moro
    D         C                  D
 nyatane riko serto kepontang panting
    Bm          Em
 njaluk balik maning..

Outro : C D Em..

Chord Bella Agustin - Selisih Moto


Lihat semua :
  • Chord Bella Agustin
  • Chord Lagu Banyuwangi
  •