Kunci Gitar Abidha Laila - Wes Ora Nompo

Transpose:
Capo di fret 6

         Am
pas jeru-jerune..
    Dm
aku tresno kowe..
       G                Am
kowe malah.. milih sing kae..

         Am
jebul di gawe loro..
       Dm
banjur di tinggalne..
         G             Am
bingung atimu nggoleki aku..

Intro : F Em Am..

   Am              Dm
pancen.. biyen aku tresno..
        G             Am
nanging saiki wes ora nompo..
    Am               Dm
tresno.. sing mbok tawakno..
       G      Em           Am
mergo atiku.. wes ono wong liyo..

  Am              Dm
sitik.. wae ku ra nduwe..
   G                  Am
roso pengen ngelarani kowe..
    Am             Dm
senajan.. ku tau kelaran..
          G      Em          Am
mergo tresnoku.. mbok gawe cadangan..

Reff :
          Am
 pas jeru-jerune..
     Dm
 aku tresno kowe..
        G                Am
 kowe malah.. milih sing kae..

          Am
 jebul di gawe loro..
           Dm
 banjur di tinggalne..
          G             Am
 bingung atimu nggoleki aku..

         G               Am
 wes ora nompo.. wes ono gantine..
         G               Am
 wes ora nompo.. maafkan aku..

Musik : Am..G..G..Am..
        Am..G..G..Am..

  Am              Dm
sitik.. wae ku ra nduwe..
   G                  Am
roso pengen ngelarani kowe..
    Am             Dm
senajan.. ku tau kelaran..
          G      Em          Am
mergo tresnoku.. mbok gawe cadangan..

Reff :
          Am
 pas jeru-jerune..
     Dm
 aku tresno kowe..
        G                Am
 kowe malah.. milih sing kae..

          Am
 jebul di gawe loro..
           Dm
 banjur di tinggalne..
          G             Am
 bingung atimu nggoleki aku..

         G               Am
 wes ora nompo.. wes ono gantine..
         G               Am
 wes ora nompo.. maafkan aku..

          Am
 pas jeru-jerune..
     Dm
 aku tresno kowe..
        G                Am
 kowe malah.. milih sing kae..

          Am
 jebul di gawe loro..
           Dm
 banjur di tinggalne..
          G             Am
 bingung atimu nggoleki aku..

         G               Am
 wes ora nompo.. wes ono gantine..
         G       Em      Am
 wes ora nompo.. maafkan aku..

Outro : Am..G..G..Am..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

         D#m
pas jeru-jerune..
    G#m
aku tresno kowe..
       C#               D#m
kowe malah.. milih sing kae..

         D#m
jebul di gawe loro..
       G#m
banjur di tinggalne..
         C#            D#m
bingung atimu nggoleki aku..

Intro : B A#m D#m..

   D#m             G#m
pancen.. biyen aku tresno..
        C#            D#m
nanging saiki wes ora nompo..
    D#m              G#m
tresno.. sing mbok tawakno..
       C#     A#m          D#m
mergo atiku.. wes ono wong liyo..

  D#m             G#m
sitik.. wae ku ra nduwe..
   C#                 D#m
roso pengen ngelarani kowe..
    D#m            G#m
senajan.. ku tau kelaran..
          C#     A#m         D#m
mergo tresnoku.. mbok gawe cadangan..

Reff :
          D#m
 pas jeru-jerune..
     G#m
 aku tresno kowe..
        C#               D#m
 kowe malah.. milih sing kae..

          D#m
 jebul di gawe loro..
           G#m
 banjur di tinggalne..
          C#            D#m
 bingung atimu nggoleki aku..

         C#              D#m
 wes ora nompo.. wes ono gantine..
         C#              D#m
 wes ora nompo.. maafkan aku..

Musik : D#m..C#..C#..D#m..
        D#m..C#..C#..D#m..

  D#m             G#m
sitik.. wae ku ra nduwe..
   C#                 D#m
roso pengen ngelarani kowe..
    D#m            G#m
senajan.. ku tau kelaran..
          C#     A#m         D#m
mergo tresnoku.. mbok gawe cadangan..

Reff :
          D#m
 pas jeru-jerune..
     G#m
 aku tresno kowe..
        C#               D#m
 kowe malah.. milih sing kae..

          D#m
 jebul di gawe loro..
           G#m
 banjur di tinggalne..
          C#            D#m
 bingung atimu nggoleki aku..

         C#              D#m
 wes ora nompo.. wes ono gantine..
         C#              D#m
 wes ora nompo.. maafkan aku..

          D#m
 pas jeru-jerune..
     G#m
 aku tresno kowe..
        C#               D#m
 kowe malah.. milih sing kae..

          D#m
 jebul di gawe loro..
           G#m
 banjur di tinggalne..
          C#            D#m
 bingung atimu nggoleki aku..

         C#              D#m
 wes ora nompo.. wes ono gantine..
         C#      A#m     D#m
 wes ora nompo.. maafkan aku..

Outro : D#m..C#..C#..D#m..
Facebook
Twitter

Chord Abidha Laila - Wes Ora Nompo


Lihat semua :
  • Chord Abida Laila
  • Chord Abidha Laila
  • Chord Lagu Banyuwangi
  •