Kunci Gitar Ader Negro - Keliwat Kangen

Transpose:
Intro : Am  F  G  Am
        Am  F  G  Am
        F G Am..
        F G Am..

    Am
gedigi rasane wong nyonggo kangen..
      Am                   Dm
raino bengi nong ati sing biso ayem..
       Dm
dinggo turu moto koyo sing gelem..
        E
mergo kangene yo wis keliwat kangen..

    Am
gedigi rasane wong adoh demenan..
    Am                     Dm
ati bingung pikiran sing karuan..
     Dm
awak gering mergo sing kurang mangan..
         E                 F  
kepingin nyanding urip keloronan..

Int. F     G      Am  
       ha aa.. ha haa..

Reff : 
   Am                G
 masiyo akeh kembang ring taman..
      G                 Am
 mung siji riko kembang pilihan..
   Am             G
 masiyo akeh gudo ring dalan..
      G              Am
 mung siji riko dadi angenan..

Int. F G Am..
     F G Am..

    Am
gedigi rasane wong nyonggo kangen..
      Am                   Dm
raino bengi nong ati sing biso ayem..
       Dm
dinggo turu moto koyo sing gelem..
        E
mergo kangene yo wis keliwat kangen..

    Am
gedigi rasane wong adoh demenan..
    Am                     Dm
ati bingung pikiran sing karuan..
     Dm
awak gering mergo sing kurang mangan..
         E                 F  
kepingin nyanding urip keloronan..

Int. F     G      Am  
       ha aa.. ha haa..

Reff : 
   Am                G
 masiyo akeh kembang ring taman..
      G                 Am
 mung siji riko kembang pilihan..
   Am             G
 masiyo akeh gudo ring dalan..
      G              Am
 mung siji riko dadi angenan..

Musik : F G Am..
        F G Am..

Reff : 
   Am                G
 masiyo akeh kembang ring taman..
      G                 Am
 mung siji riko kembang pilihan..
   Am             G
 masiyo akeh gudo ring dalan..
      G              Am
 mung siji riko dadi angenan..

Outro : F G Am..
        F G Am..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : Dm  Bb  C  Dm
        Dm  Bb  C  Dm
        Bb C Dm..
        Bb C Dm..

    Dm
gedigi rasane wong nyonggo kangen..
      Dm                   Gm
raino bengi nong ati sing biso ayem..
       Gm
dinggo turu moto koyo sing gelem..
        A
mergo kangene yo wis keliwat kangen..

    Dm
gedigi rasane wong adoh demenan..
    Dm                     Gm
ati bingung pikiran sing karuan..
     Gm
awak gering mergo sing kurang mangan..
         A                (Bb)
kepingin nyanding urip keloronan..

Int. Bb    C      Dm..
       ha aa.. ha haa..

Reff : 
   Dm                C
 masiyo akeh kembang ring taman..
      C                 Dm
 mung siji riko kembang pilihan..
   Dm             C
 masiyo akeh gudo ring dalan..
      C              Dm
 mung siji riko dadi angenan..

Int. Bb C Dm..
     Bb C Dm..

    Dm
gedigi rasane wong nyonggo kangen..
      Dm                   Gm
raino bengi nong ati sing biso ayem..
       Gm
dinggo turu moto koyo sing gelem..
        A
mergo kangene yo wis keliwat kangen..

    Dm
gedigi rasane wong adoh demenan..
    Dm                     Gm
ati bingung pikiran sing karuan..
     Gm
awak gering mergo sing kurang mangan..
         A                (Bb)
kepingin nyanding urip keloronan..

Int. Bb    C      Dm..
       ha aa.. ha haa..

Reff : 
   Dm                C
 masiyo akeh kembang ring taman..
      C                 Dm
 mung siji riko kembang pilihan..
   Dm             C
 masiyo akeh gudo ring dalan..
      C              Dm
 mung siji riko dadi angenan..

Musik : Bb C Dm..
        Bb C Dm..

Reff : 
   Dm                C
 masiyo akeh kembang ring taman..
      C                 Dm
 mung siji riko kembang pilihan..
   Dm             C
 masiyo akeh gudo ring dalan..
      C              Dm
 mung siji riko dadi angenan..

Outro : Bb C Dm..
        Bb C Dm..

Chord Ader Negro - Keliwat Kangen


Lihat semua :
  • Chord Ader Negro
  • Chord Lagu Banyuwangi
  •