Kunci Gitar Sewates Konco - Diaz feat. Rita Alodya

Transpose:
Intro : Am..F..G..Am..
        Am..F..G Em Am..

           Am
sun sing biso mendem roso
       Em
roso welas nong riko
       Dm
sabendino mung riko
          Am
hang isun pikiri..

 Dm              Am
isun.. ugo welas nong riko..
         G             Em
tapi sun sing biso nerimo
  Am
welas riko..

Int. G Em Am..

Reff :
   Am                   G
 kurang paran isun nong riko..
       Dm                     Am
 paran baen sun lakoni kanggo riko..
   Am               G
 tapi apuwo riko mentolo..
            F            G         Am
 sing gelem nerimo welas isun nong riko..

            Dm               Am
 sun njaluk sepuro nong awak riko..
         Dm            E           Am
 dudu mergo sun sing welas yo nong riko..
        Dm    G          C
 mergo ati.. iki wis ono wong liyo..
          Dm              E       Am
 lan riko mung sun anggep sewates konco..

Musik : Dm     Am  E       Am -A
         ho o oo.. ho.. o oo..
        Dm Am E Am..

           Am
hang sun jaluk nong riko
      Em
terimonen welas iki
   Dm                    Am
mergo mung riko hang ono ring ati..

  Dm            Am
sepu..rane isun sing biso..
      G        Em      Am
mergo ring ati wis ono wong liyo..

Int. G..C..Dm E Am..

Reff :
   Am                   G
 kurang paran isun nong riko..
       Dm                     Am
 paran baen sun lakoni kanggo riko..
   Am               G
 tapi apuwo riko mentolo..
            F            G         Am
 sing gelem nerimo welas isun nong riko..

            Dm               Am
 sun njaluk sepuro nong awak riko..
         Dm            E           Am
 dudu mergo sun sing welas yo nong riko..
        Dm    G          C
 mergo ati.. iki wis ono wong liyo..
          Dm              E       Am
 lan riko mung sun anggep sewates konco..

   Am                   G
 kurang paran isun nong riko..
       Dm                     Am
 paran baen sun lakoni kanggo riko..
   Am               G
 tapi apuwo riko mentolo..
            F            G         Am
 sing gelem nerimo welas isun nong riko..

            Dm               Am
 sun njaluk sepuro nong awak riko..
         Dm            E           Am
 dudu mergo sun sing welas yo nong riko..
        Dm    G          C
 mergo ati.. iki wis ono wong liyo..
          Dm              E       Am
 lan riko mung sun anggep sewates konco..
          Dm        G        Am..
 lan isun sing biso nduweni.. riko..

Chord Sewates Konco - Diaz feat. Rita Alodya


Lihat semua :
  • Chord Diaz
  • Chord Lagu Banyuwangi
  • Chord Rita Alodya
  •