Chord Kunci Gitar Loro Ati Official - Ati Nisun

Transpose:

Chord Loro Ati Official - Ati Nisun

Intro : Am C Dm Am
        Am C G Em Am..

Am                 C
sing tak sawang.. amung kanggo riko
   Dm                        Am
ngugemi ati nisun kang angen angen..
Am                 C
sing tak tresno.. amung siji riko
        G
ra biso diganti,
      Em            Am  
amung riko sing ono ning ati nisun..

Int. Am C Dm Am

Am               C
sun rumati.. lan sun ngerteni
       Dm                         Am
tresno iki.. dudu nisun hang nduweni..
Am                   C
mung tak angen.. lan tak lalekaken
            G
nanging sengsoyo,
     Em          Am
gede roso tresno ning ati nisun..

Reff :
 Am               Dm
  iki wujud katresnanku kanggo riko
         Dm                    Am
 masio saiki riko wes ono sing nduweni..
 C                 Dm
  sak temene amung riko sing tak sayang
         G
 ra biso diganti,
       Em              Am
 mergo riko sing netep ning ati nisun..

 Am                Dm
  tak titipne roso tresno marang riko
        G                    Am
 mugo saiki riko mulyo lan bahagio
 C                    Dm
  tak pendem roso sak jroning dodo
           G
 salam tresnoku..
      Em              Am
 mugo riko langgeng selasawe..

Am
 yo mung siji slirahmu
 sing ono ning ati nisun
C
 ra bakal ilang
 tak jogo ning njero ati iki
Dm
 jalaran tresno,
 yo iku mergo kulino
Am
 nanging saiki,
 kowe ngadoh milih wong liyo..

Am
 ajur roso ning ati iki
                     C
yen ruh kowe mbi dek'e
nanging njogo ati
                   G
aku ikhlas lan legowo
               Em
tak dongakne kowe
                Am
bahagio mbi dek'e
yen wis dadi dalane
                 (Am)
ku nggolek ro liyane..

Am               C
sun rumati.. lan sun ngerteni
       Dm                         Am
tresno iki.. dudu nisun hang nduweni..
Am                   C
mung tak angen.. lan tak lalekaken
            G
nanging sengsoyo,
     Em          Am
gede roso tresno ning ati nisun..

Reff :
 Am               Dm
  iki wujud katresnanku kanggo riko
         Dm                    Am
 masio saiki riko wes ono sing nduweni..
 C                 Dm
  sak temene amung riko sing tak sayang
         G
 ra biso diganti,
       Em              Am
 mergo riko sing netep ning ati nisun..

 Am                Dm
  tak titipne roso tresno marang riko
        G                    Am
 mugo saiki riko mulyo lan bahagio
 C                    Dm
  tak pendem roso sak jroning dodo
           G
 salam tresnoku..
      Em              Am
 mugo riko langgeng selasawe..

 Am               Dm
  iki wujud katresnanku kanggo riko
         Dm               Am
 masio saiki riko wes ono sing nduweni..
 C                 Dm
  sak temene amung riko sing tak sayang
         G
 ra biso diganti,
       Em              Am
 mergo riko sing netep ning ati nisun..

 Am                Dm
  tak titipne roso tresno marang riko
        G                  Am
 mugo saiki riko mulyo lan bahagio
 C                    Dm
  tak pendem roso sak jroning dodo
           G
 salam tresnoku..
      Em              Am
 mugo riko langgeng selasawe..
           G
 salam tresnoku..
      Em              Am  
 mugo riko langgeng selasawe..

===ORIGINAL CHORD))

Intro : Gm Bb Cm Gm
        Gm Bb F Dm Gm..

Gm                 Bb
sing tak sawang.. amung kanggo riko
   Cm                        Gm
ngugemi ati nisun kang angen angen..
Gm                 Bb
sing tak tresno.. amung siji riko
        F
ra biso diganti,
      Dm            Gm  
amung riko sing ono ning ati nisun..

Int. Gm Bb Cm Gm

Gm               Bb
sun rumati.. lan sun ngerteni
       Cm                         Gm
tresno iki.. dudu nisun hang nduweni..
Gm                   Bb
mung tak angen.. lan tak lalekaken
            F
nanging sengsoyo,
     Dm          Gm
gede roso tresno ning ati nisun..

Reff :
 Gm               Cm
  iki wujud katresnanku kanggo riko
         Cm                    Gm
 masio saiki riko wes ono sing nduweni..
 Bb                Cm
  sak temene amung riko sing tak sayang
         F
 ra biso diganti,
       Dm              Gm
 mergo riko sing netep ning ati nisun..

 Gm                Cm
  tak titipne roso tresno marang riko
        F                    Gm
 mugo saiki riko mulyo lan bahagio
 Bb                   Cm
  tak pendem roso sak jroning dodo
           F
 salam tresnoku..
      Dm              Gm
 mugo riko langgeng selasawe..

Gm
 yo mung siji slirahmu
 sing ono ning ati nisun
Bb
 ra bakal ilang
 tak jogo ning njero ati iki
Cm
 jalaran tresno,
 yo iku mergo kulino
Gm
 nanging saiki,
 kowe ngadoh milih wong liyo..

Gm
 ajur roso ning ati iki
                     Bb
yen ruh kowe mbi dek'e
nanging njogo ati
                   F
aku ikhlas lan legowo
               Dm
tak dongakne kowe
                Gm
bahagio mbi dek'e
yen wis dadi dalane
                 (Gm)
ku nggolek ro liyane..

Gm               Bb
sun rumati.. lan sun ngerteni
       Cm                         Gm
tresno iki.. dudu nisun hang nduweni..
Gm                   Bb
mung tak angen.. lan tak lalekaken
            F
nanging sengsoyo,
     Dm          Gm
gede roso tresno ning ati nisun..

Reff :
 Gm               Cm
  iki wujud katresnanku kanggo riko
         Cm                    Gm
 masio saiki riko wes ono sing nduweni..
 Bb                Cm
  sak temene amung riko sing tak sayang
         F
 ra biso diganti,
       Dm              Gm
 mergo riko sing netep ning ati nisun..

 Gm                Cm
  tak titipne roso tresno marang riko
        F                    Gm
 mugo saiki riko mulyo lan bahagio
 Bb                   Cm
  tak pendem roso sak jroning dodo
           F
 salam tresnoku..
      Dm              Gm
 mugo riko langgeng selasawe..

 Gm               Cm
  iki wujud katresnanku kanggo riko
         Cm               Gm
 masio saiki riko wes ono sing nduweni..
 Bb                Cm
  sak temene amung riko sing tak sayang
         F
 ra biso diganti,
       Dm              Gm
 mergo riko sing netep ning ati nisun..

 Gm                Cm
  tak titipne roso tresno marang riko
        F                  Gm
 mugo saiki riko mulyo lan bahagio
 Bb                   Cm
  tak pendem roso sak jroning dodo
           F
 salam tresnoku..
      Dm              Gm
 mugo riko langgeng selasawe..
           F
 salam tresnoku..
      Dm              Gm
 mugo riko langgeng selasawe..
Lihat semua :
  • Chord Lagu Banyuwangi
  • Chord Loro Ati Official




  • Please FOLLOW and JOIN to get update!

    DMCA.com Protection Status