Kunci Gitar Loro Ati Official - Titip Kangen Angin Ndalu

Transpose:
Intro : C G Am..
        F G C..

C       G        Am
aku ngenteni balimu..
      F                 G
wis suwe tak tunggu tekomu..
Em                 Am
kangenku iki.. tak tertahan lagi..
  F
kapan kowe bali..
         G
wis suwe aku ngenteni..

C   G          Am
aku kangen tenanan..
     F
kowe sing tak pikirke
           G
ning saben dinoku..
Em                   Am
ra ngalih roso tresnoku dinggo kowe..
         F
sing tak jaluk mung siji
      G
kowe ojo mbedo ati..

Int. F..C..F..G..

Reff :
          C           G
 tak titipke angin ndalu..
          Am          Em
 kanggo kowe lintang atiku..
         F              C
 banyu moto sing tak roso..
           F             G
 bukti tresno sing tak jogo..

           C           G
 salam tresnoku nggo kowe..
         Am        Em
 janji tulus selawase..
          F           C
 ra bakal ngeliyo tresnoku
        F       G   (C)
 kowe pepu..jan a..tiku..

Musik : C G Am..
        F C G..
        C G Am Em
        F C F G C..

C   G          Am
aku kangen tenanan..
     F
kowe sing tak pikirke
           G
ning saben dinoku..
Em                   Am
ra ngalih roso tresnoku dinggo kowe..
         F
sing tak jaluk mung siji
      G
kowe ojo mbedo ati..

Int. F..C..F..G..

Reff :
          C           G
 tak titipke angin ndalu..
          Am          Em
 kanggo kowe lintang atiku..
         F              C
 banyu moto sing tak roso..
           F             G
 bukti tresno sing tak jogo..

           C           G
 salam tresnoku nggo kowe..
         Am        Em
 janji tulus selawase..
          F           C
 ra bakal ngeliyo tresnoku
        F       G    C
 kowe pepu..jan a..tiku..

 G        C           G
 tak titipke angin ndalu..
          Am          Em
 kanggo kowe lintang atiku..
         F              C
 banyu moto sing tak roso..
           F             G
 bukti tresno sing tak jogo..

           C           G
 salam tresnoku nggo kowe..
         Am        Em
 janji tulus selawase..
          F           C
 ra bakal ngeliyo tresnoku
        F       G    C
 kowe pepu..jan a..tiku..
        F       G          C
 kowe pepu..jan a..aa a.. tiku..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : A E F#m..
        D E A..

A       E        F#m
aku ngenteni balimu..
      D                 E
wis suwe tak tunggu tekomu..
C#m                F#m
kangenku iki.. tak tertahan lagi..
  D
kapan kowe bali..
         E
wis suwe aku ngenteni..

A   E          F#m
aku kangen tenanan..
     D
kowe sing tak pikirke
           E
ning saben dinoku..
C#m                  F#m
ra ngalih roso tresnoku dinggo kowe..
         D
sing tak jaluk mung siji
      E
kowe ojo mbedo ati..

Int. D..A..D..E..

Reff :
          A           E
 tak titipke angin ndalu..
          F#m         C#m
 kanggo kowe lintang atiku..
         D              A
 banyu moto sing tak roso..
           D             E
 bukti tresno sing tak jogo..

           A           E
 salam tresnoku nggo kowe..
         F#m       C#m
 janji tulus selawase..
          D           A
 ra bakal ngeliyo tresnoku
        D       E   (A)
 kowe pepu..jan a..tiku..

Musik : A E F#m..
        D A E..
        A E F#m C#m
        D A D E A..

A   E          F#m
aku kangen tenanan..
     D
kowe sing tak pikirke
           E
ning saben dinoku..
C#m                  F#m
ra ngalih roso tresnoku dinggo kowe..
         D
sing tak jaluk mung siji
      E
kowe ojo mbedo ati..

Int. D..A..D..E..

Reff :
          A           E
 tak titipke angin ndalu..
          F#m         C#m
 kanggo kowe lintang atiku..
         D              A
 banyu moto sing tak roso..
           D             E
 bukti tresno sing tak jogo..

           A           E
 salam tresnoku nggo kowe..
         F#m       C#m
 janji tulus selawase..
          D           A
 ra bakal ngeliyo tresnoku
        D       E    A
 kowe pepu..jan a..tiku..

 E        A           E
 tak titipke angin ndalu..
          F#m         C#m
 kanggo kowe lintang atiku..
         D              A
 banyu moto sing tak roso..
           D             E
 bukti tresno sing tak jogo..

           A           E
 salam tresnoku nggo kowe..
         F#m       C#m
 janji tulus selawase..
          D           A
 ra bakal ngeliyo tresnoku
        D       E    A
 kowe pepu..jan a..tiku..
        D       E          A
 kowe pepu..jan a..aa a.. tiku..

Chord Loro Ati Official - Titip Kangen Angin Ndalu


Lihat semua :
  • Chord Loro Ati Official
  •