Kunci Gitar Loro Ati Official - REMBULANE ATI (Kangenku Sansoyo Gede)

Transpose:
Intro : C..Em..F..C.. Dm..Am..Em G C…. C rembulane ati Em lintang wengi dadi saksi.. F tetesan banyu moto C nangis eluh mbrebes mili Dm kangen sun nyang riko.. Am soyo gede hang sun roso.. Em G C sasetyoku tulus kanggo sliramu.. Int. F G C.. C ombak'e samudro Em sirno ra biso nandingi.. F tak dedeke ati C sansoyo deres le mili.. Dm siji penjalokku.. Am riko njogo katresnanku.. Em G C mung sliramu pepujaning atiku.. Reff: F G kangen….ku sansoyo gede.. C ora ono ujunge G Am tresno selawase.. F G sayang.. ku rindu sliramu C tak suwun katresnanmu G Am cukup kanggo aku.. #) F janji sun nyang riko.. G ora bakal ngeliyo.. C tak jogo ra bakal sirno.. Musik : F..G..C G Am.. Dm..G..C….. C rembulane ati Em lintang wengi dadi saksi.. F tetesan banyu moto C nangis eluh mbrebes mili.. Dm kangen sun nyang riko.. Am soyo gede hang sun roso.. Em G C sasetyoku tulus kanggo sliramu.. Int. F G C.. C ombak'e samudro Em sirno ra biso nandingi.. F tak dedeke ati C sansoyo deres le mili.. Dm siji penjalokku.. Am riko njogo katresnanku.. Em G C mung sliramu pepujaning atiku.. Reff: F G kangen….ku sansoyo gede.. C ora ono ujunge G Am tresno selawase.. F G sayang.. ku rindu sliramu C tak suwun katresnanmu G Am cukup kanggo aku.. #) F janji sun nyang riko.. G ora bakal ngeliyo.. C tak jogo ra bakal sirno.. ho..ooo.. Reff: F G kangen….ku sansoyo gede.. C ora ono ujunge G Am tresno selawase.. F G sayang.. ku rindu sliramu C tak suwun katresnanmu G Am cukup kanggo aku.. #) F janji sun nyang riko.. G ora bakal ngeliyo.. C tak jogo ra bakal sirno.. F janji sun nyang riko.. G ora bakal ngeliyo.. C tak jogo ra bakal sirno..
Facebook
Twitter

Chord Loro Ati Official - REMBULANE ATI (Kangenku Sansoyo Gede)


Lihat semua :
  • Chord Loro Ati Official
  •