Kunci Gitar Loro Ati Official - Rujak Kelang

Transpose:
Intro : Am..F..G..C E..Am

             Am
kowe kok kebacut tenan..
                F
sering ninggal aku dewean..
         G
kowe ora nduwe ati..
             C
aku mbok tinggali
            E
ning ngendi ngendi..

       F
jane kate ning endi
          G
metumu sembunyi sembunyi
 F
ayo tulung
      F                  E
atiku ojo sering mbok penthung..

Reff :
   Dm
 rujak kelang ucul tanpo jejak
         G
 kowe mesti ngilang..
                   C
 ngilang ninggalke aku dewe
                      Am
 ning omah ora ono kancane
           Dm
 koe kok jahat temen
       F            G
 ning awakku, ning atiku
          Am
 ning tresnoku..

Musik : Dm..G..C..Am
        Dm F G Am..

             Am
kowe kok kebacut tenan..
                F
sering ninggal aku dewan..
         G
kowe ora nduwe ati..
             C
aku mbok tinggali
            E
ning ngendi ngendi..

       F
jane kate ning endi
          G
metumu sembunyi sembunyi
 F
ayo tulung
      F                  E
atiku ojo sering mbok penthung..

Reff :
   Dm
 rujak kelang ucul tanpo jejak
         G
 kowe mesti ngilang..
                   C
 ngilang ninggalke aku dewe
                      Am
 ning omah ora ono kancane
           Dm
 koe kok jahat temen
       F            G
 ning awakku, ning atiku
          Am   E
 ning tresnoku..

   Dm
 rujak kelang ucul tanpo jejak
         G
 kowe mesti ngilang..
                   C
 ngilang ninggalke aku dewe
                      Am
 ning omah ora ono kancane
           Dm
 koe kok jahat temen
       F            G
 ning awakku, ning atiku
          Am
 ning tresnoku..
           Dm
 koe kok jahat temen
       F            G
 ning awakku, ning atiku
          Am
 ning tresnoku..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : G#m..E..F#..B D#..G#m

             G#m
kowe kok kebacut tenan..
                E
sering ninggal aku dewean..
         F#
kowe ora nduwe ati..
             B
aku mbok tinggali
            D#
ning ngendi ngendi..

       E
jane kate ning endi
          F#
metumu sembunyi sembunyi
 E
ayo tulung
      E                  D#
atiku ojo sering mbok penthung..

Reff :
   C#m
 rujak kelang ucul tanpo jejak
         F#
 kowe mesti ngilang..
                   B
 ngilang ninggalke aku dewe
                      G#m
 ning omah ora ono kancane
           C#m
 koe kok jahat temen
       E            F#
 ning awakku, ning atiku
          G#m
 ning tresnoku..

Musik : C#m..F#..B..G#m
        C#m E F# G#m..

             G#m
kowe kok kebacut tenan..
                E
sering ninggal aku dewan..
         F#
kowe ora nduwe ati..
             B
aku mbok tinggali
            D#
ning ngendi ngendi..

       E
jane kate ning endi
          F#
metumu sembunyi sembunyi
 E
ayo tulung
      E                  D#
atiku ojo sering mbok penthung..

Reff :
   C#m
 rujak kelang ucul tanpo jejak
         F#
 kowe mesti ngilang..
                   B
 ngilang ninggalke aku dewe
                      G#m
 ning omah ora ono kancane
           C#m
 koe kok jahat temen
       E            F#
 ning awakku, ning atiku
          G#m  D#
 ning tresnoku..

   C#m
 rujak kelang ucul tanpo jejak
         F#
 kowe mesti ngilang..
                   B
 ngilang ninggalke aku dewe
                      G#m
 ning omah ora ono kancane
           C#m
 koe kok jahat temen
       E            F#
 ning awakku, ning atiku
          G#m
 ning tresnoku..
           C#m
 koe kok jahat temen
       E            F#
 ning awakku, ning atiku
          G#m
 ning tresnoku..
Facebook
Twitter

Chord Loro Ati Official - Rujak Kelang


Lihat semua :
  • Chord Loro Ati Official
  •