Kunci Gitar Loro Ati Official - Nuwunsewu

Transpose:
Intro : C..Em..F G C..
        F G C..

       C
nuwunsewu slirahmu sing pernah 
    Dm
tak sayang..
          G
welas lan asih
                 C
roso tresno dadi siji..
      Am
saiki mung mbekas neng njero
    Dm
ati iki..
         F          G       C
wis dadi dalane ora biso nyawiji..

Int. F G C..

       C
nuwunsewu slirahmu sing pernah 
    Dm
tak sayang..
          G
welas lan asih
                 C
roso tresno dadi siji..
      Am
saiki mung mbekas neng njero
    Dm
ati iki..
         F          G       C
wis dadi dalane ora biso nyawiji..

Int. F G C..

Reff :
          F       G
 roso tresno.. i..ki.. ilang 
     C      Em  Am
 sak lawase..
             Dm       G
 koyo dene wengi.. i..lang.. 
                C
 lintang lan rembulane..

       F           G
 kisah tresno.. i..ki.. 
                 C    Em  Am
 amung liwat sak wetoro..
            Dm          G
 mendemke roso.. roso loro.. 
               C
 neng njero batinku iki..

Musik : C..Em..F G C..
        F G C..

       C
nuwunsewu slirahmu sing pernah 
    Dm
tak sayang..
          G
welas lan asih
                 C
roso tresno dadi siji..
      Am
saiki mung mbekas neng njero
    Dm
ati iki..
         F       G          C
wis dadi dalane ora biso nyawiji..

Int. F G C

Reff :
          F       G
 roso tresno.. i..ki.. ilang 
     C      Em  Am
 sak lawase..
             Dm       G
 koyo dene wengi.. i..lang.. 
                C
 lintang lan rembulane..

       F           G
 kisah tresno.. i..ki.. 
                 C    Em  Am
 amung liwat sak wetoro..
            Dm          G
 mendemke roso.. roso loro.. 
               C
 neng njero batinku iki..

          F       G
 roso tresno.. i..ki.. ilang 
     C      Em  Am
 sak lawase..
             Dm       G
 koyo dene wengi.. i..lang.. 
                C
 lintang lan rembulane..

       F           G
 kisah tresno.. i..ki.. 
                 C    Em  Am
 amung liwat sak wetoro..
            Dm          G
 mendemke roso.. roso loro.. 
               C
 neng njero batinku iki..
            Dm          G
 mendemke roso.. roso loro.. 
               C
 neng njero batinku iki..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : A..C#m..D E A..
        D E A..

       A
nuwunsewu slirahmu sing pernah 
    Bm
tak sayang..
          E
welas lan asih
                 A
roso tresno dadi siji..
      F#m
saiki mung mbekas neng njero
    Bm
ati iki..
         D          E       A
wis dadi dalane ora biso nyawiji..

Int. D E A..

       A
nuwunsewu slirahmu sing pernah 
    Bm
tak sayang..
          E
welas lan asih
                 A
roso tresno dadi siji..
      F#m
saiki mung mbekas neng njero
    Bm
ati iki..
         D          E       A
wis dadi dalane ora biso nyawiji..

Int. D E A..

Reff :
          D       E
 roso tresno.. i..ki.. ilang 
     A      C#m F#m
 sak lawase..
             Bm       E
 koyo dene wengi.. i..lang.. 
                A
 lintang lan rembulane..

       D           E
 kisah tresno.. i..ki.. 
                 A    C#m F#m
 amung liwat sak wetoro..
            Bm          E
 mendemke roso.. roso loro.. 
               A
 neng njero batinku iki..

Musik : A..C#m..D E A..
        D E A..

       A
nuwunsewu slirahmu sing pernah 
    Bm
tak sayang..
          E
welas lan asih
                 A
roso tresno dadi siji..
      F#m
saiki mung mbekas neng njero
    Bm
ati iki..
         D       E          A
wis dadi dalane ora biso nyawiji..

Int. D E A

Reff :
          D       E
 roso tresno.. i..ki.. ilang 
     A      C#m F#m
 sak lawase..
             Bm       E
 koyo dene wengi.. i..lang.. 
                A
 lintang lan rembulane..

       D           E
 kisah tresno.. i..ki.. 
                 A    C#m F#m
 amung liwat sak wetoro..
            Bm          E
 mendemke roso.. roso loro.. 
               A
 neng njero batinku iki..

          D       E
 roso tresno.. i..ki.. ilang 
     A      C#m F#m
 sak lawase..
             Bm       E
 koyo dene wengi.. i..lang.. 
                A
 lintang lan rembulane..

       D           E
 kisah tresno.. i..ki.. 
                 A    C#m F#m
 amung liwat sak wetoro..
            Bm          E
 mendemke roso.. roso loro.. 
               A
 neng njero batinku iki..
            Bm          E
 mendemke roso.. roso loro.. 
               A
 neng njero batinku iki..
Facebook
Twitter

Chord Loro Ati Official - Nuwunsewu


Lihat semua :
  • Chord Loro Ati Official
  •