Kunci Gitar Buko'O Atimu - Loro Ati Official

Transpose:
Capo ♪ fret 5

Intro : C..Em..Am..Em..
        F..C..Dm G C..

      C                Em
tak gawe.. gending tresno.. iki
         Am                Em
tak sisipke.. neng njero lagu.. iki
    F           C
supoyo riko.. biso ngerti..
         Dm               G
opo sing tak rasakne.. saiki..

Reff :
               F                G
 kulo sampun sayang.. marang slirahmu..
              C        G/B   Am
 mpun wegah kelangan.. seko atimu..
   A          Dm             G
 siji panyuwunku.. buko'o atimu..
              C
 tulus dinggo aku..

Int. C..Em..Am..Em..
     F..C..Dm G C..

     C           Em
buko'o.. setitik atimu..
      Am                Em
nggo aku.. sing tresno slirahmu..
 F                C
ora bakal.. tak sio sio..
        Dm              G
tak imbangi karo sekuat ati.. (ho'a ho'e)

Reff :
               F                G
 kulo sampun sayang.. marang slirahmu..
                Em           Am
 mpun wegah kelangan.. seko atimu..
   A          Dm           G
 siji panyuwunku.. buko'o atimu..
              C
 tulus dinggo aku.. oo ooh..

               F                G
 kulo sampun sayang.. marang slirahmu..
                Em           Am
 mpun wegah kelangan.. seko atimu..
              Dm             G
 siji panyuwunku.. buko'o atimu..
               C
 tulus dinggo aku..
           Dm              G
 siji panyuwunku.. buko'o atimu..
               F    Fm C
 tulus dinggo.. aku..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : F..Am..Dm..Am..
        Bb..F..Gm C F..

      F                Am
tak gawe.. gending tresno.. iki
         Dm                Am
tak sisipke.. neng njero lagu.. iki
    Bb          F
supoyo riko.. biso ngerti..
         Gm               C
opo sing tak rasakne.. saiki..

Reff :
               Bb               C
 kulo sampun sayang.. marang slirahmu..
              F        C/E   Dm
 mpun wegah kelangan.. seko atimu..
   D          Gm             C
 siji panyuwunku.. buko'o atimu..
              F
 tulus dinggo aku..

Int. F..Am..Dm..Am..
     Bb..F..Gm C F..

     F           Am
buko'o.. setitik atimu..
      Dm                Am
nggo aku.. sing tresno slirahmu..
 Bb               F
ora bakal.. tak sio sio..
        Gm              C
tak imbangi karo sekuat ati.. (ho'a ho'e)

Reff :
               Bb               C
 kulo sampun sayang.. marang slirahmu..
                Am           Dm
 mpun wegah kelangan.. seko atimu..
   D          Gm           C
 siji panyuwunku.. buko'o atimu..
              F
 tulus dinggo aku.. oo ooh..

               Bb               C
 kulo sampun sayang.. marang slirahmu..
                Am           Dm
 mpun wegah kelangan.. seko atimu..
              Gm             C
 siji panyuwunku.. buko'o atimu..
               F
 tulus dinggo aku..
           Gm              C
 siji panyuwunku.. buko'o atimu..
               Bb   Bbm F
 tulus dinggo.. aku..
Facebook
Twitter

Chord Buko'O Atimu - Loro Ati Official


Lihat semua :
  • Chord Loro Ati Official
  •