Kunci Gitar Loro Ati Official - Madep Mantep

Transpose:
Intro : C G Am Em
        F C F G C..

   C           G
ademe senyuman manismu..
       Am          Em
lembut kabeh tutur katamu..
       F                 C
nggawe padang neng njero atiku..
       F           G
membuatku sayang kamu..

    C            G
ra ono sing biso ngganteni..
      Am            Em
kabeh sing ono neng awakmu..
      F         C
madep mantep atiku..
         F           G          C  G
mung kanggo slirahmu sing tak tuju..

C                  G             Am
 sayang cobo rungokno suoro ati iki
                    G                F
tresno sayang aku tulus marang slirahmu
                     C
ra bakal ngeliyo tresno
                F
mung kanggo awakmu
                  G               C
janji sumpah setioku yo marang slirahmu..

                G                 Am
sak jembare segoro wis tak kon ndungo
               G                 F
nyuwun restu marang Gusti Kang Kuoso
           C                Dm
supoyo aku karo kowe dadi siji
                     G           C
nglangsungke janji suci tekane matiku..

Reff :
        F       G
 roso sayang.. iki ora..
  Em           Am
 ono sing biso nduweni..
     F          G          C
 kejobo sliramu pepujaning atiku..

          F      G
 sumpah seti..o..ku..
             Em            Am
 tak simpeng neng njero kalbu..
           F
 nunggu slirahmu..
         G          C
 yen wis mantep ro aku..

C                   G
 wis tak mantepke jenengmu
            Am
ono neng atiku
              G                   F
tak jamin ora bakal ilang kelawan wektu
                 C                     F
mergo yo mung slirahmu sing nggugah atiku
              G               C
madepne tresnomu cukup dinggo aku..

             G                      Am
rino kelawan wengi tak suwun marang Gusti
              G               F
supoyo tresno iki enggal direstuni
               C                   Dm
susah seneng bareng dewe biso nyawiji
                  G            C
janji sumpah setiaku yo marang slirahmu..

Musik : F G Em Am
        F G C..
        F G E Am
        F G C..

Reff :
        F       G
 roso sayang.. iki ora..
  Em           Am
 ono sing biso nduweni..
     F          G          C
 kejobo sliramu pepujaning atiku..

          F      G
 sumpah seti..o..ku..
             Em            Am
 tak simpeng neng njero kalbu..
           F
 nunggu slirahmu..
         G          C
 yen wis mantep ro aku..

        F       G
 roso sayang.. iki ora..
  Em           Am
 ono sing biso nduweni..
     F          G          C
 kejobo sliramu pepujaning atiku..

          F      G
 sumpah seti..a..ku..
             Em            Am
 tak simpeng neng njero kalbu..
           F
 nunggu slirahmu..
         G          C
 yen wis mantep ro aku..
           F
 nunggu slirahmu..
         G          C
 yen wis mantep ro aku..
 F   G   C
 u.. u.. u.. uu..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : A E F#m C#m
        D A D E A..

   A           E
ademe senyuman manismu..
       F#m         C#m
lembut kabeh tutur katamu..
       D                 A
nggawe padang neng njero atiku..
       D           E
membuatku sayang kamu..

    A            E
ra ono sing biso ngganteni..
      F#m           C#m
kabeh sing ono neng awakmu..
      D         A
madep mantep atiku..
         D           E          A  E
mung kanggo slirahmu sing tak tuju..

A                  E             F#m
 sayang cobo rungokno suoro ati iki
                    E                D
tresno sayang aku tulus marang slirahmu
                     A
ra bakal ngeliyo tresno
                D
mung kanggo awakmu
                  E               A
janji sumpah setioku yo marang slirahmu..

                E                 F#m
sak jembare segoro wis tak kon ndungo
               E                 D
nyuwun restu marang Gusti Kang Kuoso
           A                Bm
supoyo aku karo kowe dadi siji
                     E           A
nglangsungke janji suci tekane matiku..

Reff :
        D       E
 roso sayang.. iki ora..
  C#m          F#m
 ono sing biso nduweni..
     D          E          A
 kejobo sliramu pepujaning atiku..

          D      E
 sumpah seti..o..ku..
             C#m           F#m
 tak simpeng neng njero kalbu..
           D
 nunggu slirahmu..
         E          A
 yen wis mantep ro aku..

A                   E
 wis tak mantepke jenengmu
            F#m
ono neng atiku
              E                   D
tak jamin ora bakal ilang kelawan wektu
                 A                     D
mergo yo mung slirahmu sing nggugah atiku
              E               A
madepne tresnomu cukup dinggo aku..

             E                      F#m
rino kelawan wengi tak suwun marang Gusti
              E               D
supoyo tresno iki enggal direstuni
               A                   Bm
susah seneng bareng dewe biso nyawiji
                  E            A
janji sumpah setiaku yo marang slirahmu..

Musik : D E C#m F#m
        D E A..
        D E C# F#m
        D E A..

Reff :
        D       E
 roso sayang.. iki ora..
  C#m          F#m
 ono sing biso nduweni..
     D          E          A
 kejobo sliramu pepujaning atiku..

          D      E
 sumpah seti..o..ku..
             C#m           F#m
 tak simpeng neng njero kalbu..
           D
 nunggu slirahmu..
         E          A
 yen wis mantep ro aku..

        D       E
 roso sayang.. iki ora..
  C#m          F#m
 ono sing biso nduweni..
     D          E          A
 kejobo sliramu pepujaning atiku..

          D      E
 sumpah seti..a..ku..
             C#m           F#m
 tak simpeng neng njero kalbu..
           D
 nunggu slirahmu..
         E          A
 yen wis mantep ro aku..
           D
 nunggu slirahmu..
         E          A
 yen wis mantep ro aku..
 D   E   A
 u.. u.. u.. uu..
Facebook
Twitter

Chord Loro Ati Official - Madep Mantep


Lihat semua :
  • Chord Loro Ati Official
  •