Kunci Gitar Loro Ati Official - Sesandingan

Transpose:
Intro : C D Bm Em
        Am D G..

   G
tembang lagu iki..
    C
tak gawe nggo kowe..
   D
bukti roso tresno
           G
wis mantep aku ro kowe..

  G
siji panyuwunku..
     C
mugo biso nyawiji..
 D
urip sesandingan
        G
susah seneng dadi siji..

Int. C D G..

    C          D
ora bakal ngeliyo..
       Bm              Em
mung kowe sing tak tresno..
      C
dadio konco uripku sumpah
                        D
janji sesandingan karo aku..

Reff :
       C               D
 tresnoku iki ikhlas teko ati..
     Bm               Em
 ora bakal biso terganti..
               C             D
 mung kanggo riko.. siji tresno..
          G
 ora ngeliyo..

       C              D
 sayangku iki tulus teko ati..
       Bm                Em
 tak jogo.. ora bakal sirno..
             Am           D
 urip sesandingan.. selawase..
                     G
 bebrayan tekaning mati..

Musik : C  D  Bm  Em
        Am  D  G C G

   G
tembang lagu iki..
    C
tak gawe nggo kowe..
   D
bukti roso tresno
           G
wis mantep aku ro kowe..

  G
siji panyuwunku..
     C
mugo biso nyawiji..
 D
urip sesandingan
        G
susah seneng dadi siji..

Int. C D G..

    C          D
ora bakal ngeliyo..
       Bm              Em
mung kowe sing tak tresno..
      C
dadio konco uripku sumpah
                        D
janji sesandingan karo aku.. uwo ooo..

Reff :
       C               D
 tresnoku iki ikhlas teko ati..
     Bm               Em
 ora bakal biso terganti..
               C             D
 mung kanggo riko.. siji tresno..
          G
 ora ngeliyo..

       C              D
 sayangku iki tulus teko ati..
       Bm                Em
 tak jogo.. ora bakal sirno..
             Am           D
 urip sesandingan.. selawase
                     G
 bebrayan tekaning mati..

       C               D
 tresnoku iki ikhlas teko ati..
     Bm               Em
 ora bakal biso terganti..
               C             D
 mung kanggo riko.. siji tresno..
          G
 ora ngeliyo..

       C              D
 sayangku iki tulus teko ati..
       Bm                Em
 tak jogo.. ora bakal sirno..
             Am           D
 urip sesandingan.. selawase..
                     G
 bebrayan tekaning mati..
             Am           D
 urip sesandingan.. selawase..
                     G
 bebrayan tekaning mati..
Facebook
Twitter

Chord Loro Ati Official - Sesandingan


Lihat semua :
  • Chord Loro Ati Official
  •