Kunci Gitar Loro Ati Official - Wates Tresnoku

Transpose:
Capo ♪ fret 5

Intro : Am..Em..F G C..
        Am..Em..F G C..

 C
aku.. ngerti..
  C                      F
wates tresno iki karo sliramu..
             Dm                G
aku yo wis sadar.. dudu sopo sopomu..

C
duh.. kangmas..
              F           Fm
sepurone yen aku iki salah..
           Dm
aku ngerti rosomu..
     G               C
sampean iki tresno karo aku..

      F                     G
sepurone wis nggawe loro atimu..
         F             E
wis ra popo masio atiku loro..

Reff :
              Am
 koe pancen tego..
                    Em
 ngelarani ati sing tak jogo..
          F         G        C
 tresno tulusku iki mbok sio-sio..

 Dm            Am
  dudu maksud atiku..
 G                 C
  nggo nglarani atimu..
 Dm            Am
  mergo wong tuoku..
      Em    G  Am
 sing o..ra setuju..

       F        G          C      Am
 ora popo.. koe milih karo wong liyo..
          F          G         C
 mugo langgeng.. lan uripmu mulyo..

Musik : Am..Dm..G..C..
        F..Am..G...

      F                     G
sepurone wis nggawe loro atimu..
         F              E
wis ra popo masio atiku loro..

Reff :
              Am
 koe pancen tego..
                    Em
 ngelarani ati sing tak jogo..
          F         G        C
 tresno tulusku iki mbok sio-sio..

 Dm            Am
  dudu maksud atiku..
 G                 C
  nggo nglarani atimu..
 Dm            Am
  mergo wong tuoku..
      G     Em  Am
 sing o..ra setuju..

              Am
 koe pancen tego..
                    Em
 ngelarani ati sing tak jogo..
          F         G        C
 tresno tulusku iki mbok sio-sio..

 Dm            Am
  dudu maksud atiku..
 G                 C
  nggo nglarani atimu..
 Dm            Am
  mergo wong tuoku..
      G     Em  Am
 sing o..ra setuju..

       F        G          C      Am
 ora popo.. koe milih karo wong liyo..
          F          G         C
 mugo langgeng.. lan uripmu mulyo..
       F           G            C-G/B-Am
 sepurone.. sampun nggawe cidro a-ti-mu..
         F           G           C
 aku dan kamu takkan bisa ber..satu..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Dm..Am..Bb C F..
        Dm..Am..Bb C F..

 F
aku.. ngerti..
  F                      Bb
wates tresno iki karo sliramu..
             Gm                C
aku yo wis sadar.. dudu sopo sopomu..

F
duh.. kangmas..
              Bb          Bb
sepurone yen aku iki salah..
           Gm
aku ngerti rosomu..
     C               F
sampean iki tresno karo aku..

      Bb                    C
sepurone wis nggawe loro atimu..
         Bb            A
wis ra popo masio atiku loro..

Reff :
              Dm
 koe pancen tego..
                    Am
 ngelarani ati sing tak jogo..
          Bb        C        F
 tresno tulusku iki mbok sio-sio..

 Gm            Dm
  dudu maksud atiku..
 C                 F
  nggo nglarani atimu..
 Gm            Dm
  mergo wong tuoku..
      Am    C   Dm
 sing o..ra setuju..

       Bb       C          F      Dm
 ora popo.. koe milih karo wong liyo..
          Bb         C         F
 mugo langgeng.. lan uripmu mulyo..

Musik : Dm..Gm..C..F..
        Bb..Dm..C...

      Bb                    C
sepurone wis nggawe loro atimu..
         Bb             A
wis ra popo masio atiku loro..

Reff :
              Dm
 koe pancen tego..
                    Am
 ngelarani ati sing tak jogo..
          Bb        C        F
 tresno tulusku iki mbok sio-sio..

 Gm            Dm
  dudu maksud atiku..
 C                 F
  nggo nglarani atimu..
 Gm            Dm
  mergo wong tuoku..
      C     Am  Dm
 sing o..ra setuju..

              Dm
 koe pancen tego..
                    Am
 ngelarani ati sing tak jogo..
          Bb        C        F
 tresno tulusku iki mbok sio-sio..

 Gm            Dm
  dudu maksud atiku..
 C                 F
  nggo nglarani atimu..
 Gm            Dm
  mergo wong tuoku..
      C     Am  Dm
 sing o..ra setuju..

       Bb       C          F      Dm
 ora popo.. koe milih karo wong liyo..
          Bb         C         F
 mugo langgeng.. lan uripmu mulyo..
       Bb          C            F-C/E-Dm
 sepurone.. sampun nggawe cidro a-ti-mu..
         Bb          C           F
 aku dan kamu takkan bisa ber..satu..
Facebook
Twitter

Chord Loro Ati Official - Wates Tresnoku


Lihat semua :
  • Chord Loro Ati Official
  •