Kunci Gitar Loro Ati Official - Kadung Ajur

Transpose:
Capo ♪ fret 1

Reff :
        F        G
 nganti lali rasane loro..
        Em        Am
 wis ra kenal rasane cidro..
 F       G                C
  ra peduli karo kabeh crito manismu..

        F          G
 kadung ajur remuk atiku..
     Em         Am
 ra urus karo kabeh janji..
 F        G             C
  lungo'o sing adoh songko uripku..

Intro : F G Em Am
        F G C..
        F G Em Am
        F G C.. 

  C                   G
kowe.. sing biyen tau ning uripku..
F          G         C
 ngancani aku naliko susah senengku..
  F        G
kabeh pengucapmu..
  C   -G/B     Am
disaat kau membutuhkanku..
F        G          C
 semua hanya pelampiasanmu..

Reff :
        F        G
 nganti lali rasane loro..
        Em        Am
 wis ra kenal rasane cidro..
 F       G                C
  ra peduli karo kabeh crito manismu..

        F          G
 kadung ajur remuk atiku..
     Em         Am
 ra urus karo kabeh janji..
 F        G             C
  lungo'o sing adoh songko uripku..

Musik : F G Em Am
        F G C..
        F G Em Am
        F G C..

  C                   G
kowe.. sing biyen tau ning uripku..
F          G         C
 ngancani aku naliko susah senengku..
  F        G
kabeh pengucapmu..
  C   -G/B     Am
disaat kau membutuhkanku..
F        G          C
 semua hanya pelampiasanmu..

Reff :
        F        G
 nganti lali rasane loro..
        Em        Am
 wis ra kenal rasane cidro..
 F       G                C
  ra peduli karo kabeh crito manismu..

        F          G
 kadung ajur remuk atiku..
     Em         Am
 ra urus karo kabeh janji..
 F        G             C
  lungo'o sing adoh songko uripku..

        F        G
 nganti lali rasane loro..
        Em        Am
 wis ra kenal rasane cidro..
 F       G                C
  ra peduli karo kabeh crito manismu..

        F          G
 kadung ajur remuk atiku..
     Em         Am
 ra urus karo kabeh janji..
 F        G             C
  lungo'o sing adoh songko uripku..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Reff :
        F#       G#
 nganti lali rasane loro..
        Fm        A#m
 wis ra kenal rasane cidro..
 F#      G#               C#
  ra peduli karo kabeh crito manismu..

        F#         G#
 kadung ajur remuk atiku..
     Fm         A#m
 ra urus karo kabeh janji..
 F#       G#            C#
  lungo'o sing adoh songko uripku..

Intro : F# G# Fm A#m
        F# G# C#..
        F# G# Fm A#m
        F# G# C#..

  C#                  G#
kowe.. sing biyen tau ning uripku..
F#         G#        C#
 ngancani aku naliko susah senengku..
  F#       G#
kabeh pengucapmu..
  C#  -G#/C     A#m
disaat kau membutuhkanku..
F#       G#         C#
 semua hanya pelampiasanmu..

Reff :
        F#       G#
 nganti lali rasane loro..
        Fm        A#m
 wis ra kenal rasane cidro..
 F#      G#               C#
  ra peduli karo kabeh crito manismu..

        F#         G#
 kadung ajur remuk atiku..
     Fm         A#m
 ra urus karo kabeh janji..
 F#       G#            C#
  lungo'o sing adoh songko uripku..

Musik : F# G# Fm A#m
        F# G# C#..
        F# G# Fm A#m
        F# G# C#..

  C#                  G#
kowe.. sing biyen tau ning uripku..
F#         G#        C#
 ngancani aku naliko susah senengku..
  F#       G#
kabeh pengucapmu..
  C#  -G#/C     A#m
disaat kau membutuhkanku..
F#       G#         C#
 semua hanya pelampiasanmu..

Reff :
        F#       G#
 nganti lali rasane loro..
        Fm        A#m
 wis ra kenal rasane cidro..
 F#      G#               C#
  ra peduli karo kabeh crito manismu..

        F#         G#
 kadung ajur remuk atiku..
     Fm         A#m
 ra urus karo kabeh janji..
 F#       G#            C#
  lungo'o sing adoh songko uripku..

        F#       G#
 nganti lali rasane loro..
        Fm        A#m
 wis ra kenal rasane cidro..
 F#      G#               C#
  ra peduli karo kabeh crito manismu..

        F#         G#
 kadung ajur remuk atiku..
     Fm         A#m
 ra urus karo kabeh janji..
 F#       G#            C#
  lungo'o sing adoh songko uripku..
Facebook
Twitter

Chord Loro Ati Official - Kadung Ajur


Lihat semua :
  • Chord Loro Ati Official
  •