Kunci Gitar Loro Ati Official - Badhe Tresno

Transpose:
Intro : C..F..G..C..

C
kelingan nalikone ndek 
G
biyen bareng ro kowe
  F             G        C
nate ngucap tresno karo aku..

C
janjimu marang aku
  G
badhe tresno selawase
   F               G
mboten wonten wong liyo
          C
sing biso ngganteni aku..

Int. F G  C..

F      G      Em      Am
 loro ati iki.. yen kelingan..
F     G             C
 kowe mung nggawe cidro..
F         G      Em           Am
 ora nyongko.. kowe ninggal lungo..
F         G             C
 nyisihke aku gandeng karo wong liyo..
C
ha.. aaa aaa..

Reff :
 F    G
  ra urus aku..
    Em         Am
 pentingke awakmu dewe..
 F  G            C
  saiki aku.. wis nduwe gantine..

 F       G
  ra nggagas aku..
   Em        Am
 karo kabeh omonganmu
      F           G
 ra bakal tak baleni loroku
 C
 sing koyo wingi..

Musik : F G Em Am
        F G C..
        F G Em Am
        F G C..

C
kelingan nalikone ndek
G
biyen bareng ro kowe
  F             G        C
nate ngucap tresno karo aku..

C
janjimu marang aku
  G
badhe tresno selawase
   F               G
mboten wonten wong liyo
          C
sing biso ngganteni aku..

F      G      Em      Am
 loro ati iki.. yen kelingan..
F     G             C
 kowe mung nggawe cidro..
F         G      Em           Am
 ora nyongko.. kowe ninggal lungo..
F         G             C
 nyisihke aku gandeng karo wong liyo..
C
oo.. ho oo ha aa..

Reff :
 F    G
  ra urus aku..
    Em         Am
 pentingke awakmu dewe..
 F  G            C
  saiki aku.. wis nduwe gantine..

 F       G
  ra nggagas aku..
   Em        Am
 karo kabeh omonganmu
      F           G
 ra bakal tak baleni loroku
 C
 sing koyo wingi..

 F    G
  ra urus aku..
    Em         Am
 pentingke awakmu dewe..
 F  G            C
  saiki aku.. wis nduwe gantine..

 F       G
  ra nggagas aku..
   Em        Am
 karo kabeh omonganmu
      F           G
 ra bakal tak baleni loroku
 C
 sing koyo wingi..
       F           G
 ora bakal tak baleni loroku
 C
 sing koyo wingi..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : A..D..E..A..

A
kelingan nalikone ndek 
E
biyen bareng ro kowe
  D             E        A
nate ngucap tresno karo aku..

A
janjimu marang aku
  E
badhe tresno selawase
   D               E
mboten wonten wong liyo
          A
sing biso ngganteni aku..

Int. D E A..

D      E      C#m     F#m
 loro ati iki.. yen kelingan..
D     E             A
 kowe mung nggawe cidro..
D         E      C#m          F#m
 ora nyongko.. kowe ninggal lungo..
D         E             A
 nyisihke aku gandeng karo wong liyo..
A
ha.. aaa aaa..

Reff :
 D    E
  ra urus aku..
    C#m        F#m
 pentingke awakmu dewe..
 D   E            A
  saiki aku.. wis nduwe gantine..

 D       E
  ra nggagas aku..
   C#m       F#m
 karo kabeh omonganmu
      D           E
 ra bakal tak baleni loroku
 A
 sing koyo wingi..

Musik : D E C#m F#m
        D E A..
        D E C#m F#m
        D E A..

A
kelingan nalikone ndek
E
biyen bareng ro kowe
  D             E        A
nate ngucap tresno karo aku..

A
janjimu marang aku
  E
badhe tresno selawase
   D               E
mboten wonten wong liyo
          A
sing biso ngganteni aku..

D      E      C#m     F#m
 loro ati iki.. yen kelingan..
D     E             A
 kowe mung nggawe cidro..
D         E      C#m          F#m
 ora nyongko.. kowe ninggal lungo..
D         E             A
 nyisihke aku gandeng karo wong liyo..
A
oo.. ho oo ha aa..

Reff :
 D    E
  ra urus aku..
    C#m        F#m
 pentingke awakmu dewe..
 D   E            A
  saiki aku.. wis nduwe gantine..

 D       E
  ra nggagas aku..
   C#m       F#m
 karo kabeh omonganmu
      D           E
 ra bakal tak baleni loroku
 A
 sing koyo wingi..

 D    E
  ra urus aku..
    C#m        F#m
 pentingke awakmu dewe..
 D   E            A
  saiki aku.. wis nduwe gantine..

 D       E
  ra nggagas aku..
   C#m       F#m
 karo kabeh omonganmu
      D           E
 ra bakal tak baleni loroku
 A
 sing koyo wingi..
       D           E
 ora bakal tak baleni loroku
 A
 sing koyo wingi..

Chord Loro Ati Official - Badhe Tresno


Lihat semua :
  • Chord Loro Ati Official
  •