Chord Kunci Gitar Loro Ati Official - Aku Milih Mundur

Transpose:

Chord Loro Ati Official - Aku Milih Mundur

Intro : F G Em Am
        Dm G C..

 C          F           C
aku sing pernah ning atimu
  F          G          C
kowe sing pernah ngisi uripku
    F          G
aku tulus ro kowe
      Em           Am
kabeh wis tak perjuangake
     Dm
janjimu ning aku
         G
tresno tulus saklawase..

  C     F           C
tapi saiki kowe wis bedo
  F          G        C
lungo ninggalke aku dewekan
     Dm      G
kowe ketemu aku
     Em          Am
karo pacar selingkuhanmu
     F
ajur atiku
           G
tak simpen ning jero dodo..

Reff :
                   F
 wis cukup sakmene wae
             G
 aku ro sliramu
            Em
 atiku wis ajur
                       Am
 mergo kowe sing nglarani
               Dm
 sayang isih sayang
                 G
 tresno isih tresno
              C  C7
 tapi loro atiku..

                   F
 wis cukup sakmene wae
             G
 aku ro sliramu
             Em
 aku jogo atimu
                      Am
 nanging kowe ninggalake
                 F
 wis tak perjuangke
              G
 kowe nyepelekke
                    C  G
 ku jaluk bubaran wae..

Musik : F G Em Am
        F G C G..

  C     F           C
tapi saiki kowe wis bedo
  F          G        C
lungo ninggalke aku dewekan
     Dm      G
kowe ketemu aku
     Em          Am
karo pacar selingkuhanmu
     F
ajur atiku
           G
tak simpen ning jero dodo..

Reff :
                   F
 wis cukup sakmene wae
             G
 aku ro sliramu
            Em
 atiku wis ajur
                       Am
 mergo kowe sing nglarani
               Dm
 sayang isih sayang
                 G
 tresno isih tresno
              C      C7
 tapi loro atiku.. hooo..

                   F
 wis cukup sakmene wae
             G
 aku ro sliramu
             Em
 aku jogo atimu
                      Am
 nanging kowe ninggalake
                 F
 wis tak perjuangke
              G
 kowe nyepelekke
                    C
 ku jaluk bubaran wae..
Lihat semua :
  • Chord Loro Ati Official




  • Please FOLLOW and JOIN to get update!

    DMCA.com Protection Status