Kunci Gitar Adistya Mayasari ft Eko Bele - Omonge Uwong

Transpose:
Intro : Am Am Dm Am
        Am Am Dm Am

Am                      C
dik.. kari meneng ono paran
        Am
sing biasane nglamun kari temenan
      Dm
salah paran awak isun
       Am
sampek riko kari bingung
     Dm           C
ngomongo dik.. ngomongo..

Am                         C
kang.. welas riko sampek kapan
         Am
krungu kabar uwong ngomong riko wadonan
    Dm
iku hang nggarahi sun bingung
       Am
sing gelem awak sun ngeduhung
 G                             C
emong kadhung isun riko tinggalno
     Dm
ngomongo bain sak benere
      Am
makne isun sing bingung maning
  G                       Am
bener opo osing klendi nyatane..

Int. Am G F E
     Am G F E

Reff:
 C               Dm
 wis ping kaping sun warahi
     C            G          Am
 ojo gampang percoyo omonge uwong
      Dm
 mergane wong ngomong sakenake
        C             G             Am
 sing mikir sopo hang nanggung akibate..

 C          Dm
 welas isun sampek mati
       C      G                Am
 sing ono pikiran sun golet ganti
       Dm                        Am
 ngersulo kadhung riko sing percoyo
       G                  Am
 wis cukup iku hang sak benere..

 Dm            C
 sepurane kang sepurane
   G                    Am
 lalekno sakiki percoyo riko..

Musik : Am Am Dm Am
        Am Am Dm Am

Am                      C
dik.. kari meneng ono paran
        Am
sing biasane nglamun kari temenan
      Dm
salah paran awak isun
       Am
sampek riko kari bingung
     Dm           C
ngomongo dik.. ngomongo..

Am                         C
kang.. welas riko sampek kapan
         Am
krungu kabar uwong ngomong riko wadonan
    Dm
iku hang nggarahi sun bingung
       Am
sing gelem awak sun ngeduhung
 G                             C
emong kadhung isun riko tinggalno
     Dm
ngomongo bain sak benere
      Am
makne isun sing bingung maning
  G                       Am
bener opo osing klendi nyatane..

Int. Am G F E
     Am G F E

Reff:
 C               Dm
 wis ping kaping sun warahi
     C            G          Am
 ojo gampang percoyo omonge uwong
      Dm
 mergane wong ngomong sakenake
        C             G             Am
 sing mikir sopo hang nanggung akibate..

 C          Dm
 welas isun sampek mati
       C      G                Am
 sing ono pikiran sun golet ganti
       Dm                        Am
 ngersulo kadhung riko sing percoyo
       G                  Am
 wis cukup iku hang sak benere..

 Dm            C
 sepurane kang sepurane
   G                    Am
 lalekno sakiki percoyo riko..

Outro : Am Am Dm Am

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : F#m F#m Bm F#m
        F#m F#m Bm F#m

F#m                     A
dik.. kari meneng ono paran
        F#m
sing biasane nglamun kari temenan
      Bm
salah paran awak isun
       F#m
sampek riko kari bingung
     Bm           A
ngomongo dik.. ngomongo..

F#m                        A
kang.. welas riko sampek kapan
         F#m
krungu kabar uwong ngomong riko wadonan
    Bm
iku hang nggarahi sun bingung
       F#m
sing gelem awak sun ngeduhung
 E                             A
emong kadhung isun riko tinggalno
     Bm
ngomongo bain sak benere
      F#m
makne isun sing bingung maning
  E                       F#m
bener opo osing klendi nyatane..

Int. F#m E D C#
     F#m E D C#

Reff:
 A               Bm
 wis ping kaping sun warahi
     A            E          F#m
 ojo gampang percoyo omonge uwong
      Bm
 mergane wong ngomong sakenake
        A             E             F#m
 sing mikir sopo hang nanggung akibate..

 A          Bm
 welas isun sampek mati
       A      E                F#m
 sing ono pikiran sun golet ganti
       Bm                        F#m
 ngersulo kadhung riko sing percoyo
       E                  F#m
 wis cukup iku hang sak benere..

 Bm            A
 sepurane kang sepurane
   E                    F#m
 lalekno sakiki percoyo riko..

Musik : F#m F#m Bm F#m
        F#m F#m Bm F#m

F#m                     A
dik.. kari meneng ono paran
        F#m
sing biasane nglamun kari temenan
      Bm
salah paran awak isun
       F#m
sampek riko kari bingung
     Bm           A
ngomongo dik.. ngomongo..

F#m                        A
kang.. welas riko sampek kapan
         F#m
krungu kabar uwong ngomong riko wadonan
    Bm
iku hang nggarahi sun bingung
       F#m
sing gelem awak sun ngeduhung
 E                             A
emong kadhung isun riko tinggalno
     Bm
ngomongo bain sak benere
      F#m
makne isun sing bingung maning
  E                       F#m
bener opo osing klendi nyatane..

Int. F#m E D C#
     F#m E D C#

Reff:
 A               Bm
 wis ping kaping sun warahi
     A            E          F#m
 ojo gampang percoyo omonge uwong
      Bm
 mergane wong ngomong sakenake
        A             E             F#m
 sing mikir sopo hang nanggung akibate..

 A          Bm
 welas isun sampek mati
       A      E                F#m
 sing ono pikiran sun golet ganti
       Bm                        F#m
 ngersulo kadhung riko sing percoyo
       E                  F#m
 wis cukup iku hang sak benere..

 Bm            A
 sepurane kang sepurane
   E                    F#m
 lalekno sakiki percoyo riko..

Outro : F#m F#m Bm F#m

Chord Adistya Mayasari ft Eko Bele - Omonge Uwong


Lihat semua :
  • Chord Adistya Mayasari
  • Chord Eko Bele
  • Chord Lagu Banyuwangi
  •