Kunci Gitar James AP - Kelangan Terakhir

Transpose:
Capo di fret 4

Intro : Am..C..Dm..F G
        Am..C..Dm..F G Am..

Am                   Em
Kudu sun gowo nong endi..
  F           G       C
roso loro lan wirang iki..
Am                Em
arep wadul nong sopo..
       F        G            Am..
pengen cerito tapi sing wani mengo..

Am                   Em
Kudu sun gowo nong endi..
  F           G       C
roso loro lan wirang iki..
Am                Em
arep wadul nong sopo..
       F        G            Am
pengen cerito tapi sing wani mengo..

Int. F..Dm..F G Am..

Reff :
         Am                   G
 Kembang ronce wurung munggah kuade..
    Dm                   Am  E
 mergo wis ono welas liyane..
         Am              G
 kembang rontok welase magih nong kene..
     F               Em         Am
 undangan wis nyebar wurung nikahan..

Int. F G Am..

Am                   Em
Kudu sun gowo nong endi..
  F           G       C
roso loro lan wirang iki..
Am                Em
arep wadul nong sopo..
       F        G            Am
pengen cerito tapi sing wani mengo..

Reff :
         Am                   G
 Kembang ronce wurung munggah kuade..
    Dm                   Am  E
 mergo wis ono welas liyane..
         Am              G
 kembang rontok welase magih nong kene..
     F               Em         Am
 undangan wis nyebar wurung nikahan..

         Am                   G
 Kembang ronce wurung munggah kuade..
    Dm                   Am  E
 mergo wis ono welas liyane..
         Am              G
 kembang rontok welase magih nong kene..
     F               Em         Am
 undangan wis nyebar wurung nikahan..

       Dm  
 Wis cukup sepisan..
        Am
 anggon sun kelangan..
      G         E           Am
 mugo mugo riko nemu seneng liyan..

Outro : F G Am..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : C#m..E..F#m..A B
        C#m..E..F#m..A B C#m..

C#m                  G#m
Kudu sun gowo nong endi..
  A           B       E
roso loro lan wirang iki..
C#m               G#m
arep wadul nong sopo..
       A        B            C#m..
pengen cerito tapi sing wani mengo..

C#m                  G#m
Kudu sun gowo nong endi..
  A           B       E
roso loro lan wirang iki..
C#m               G#m
arep wadul nong sopo..
       A        B            C#m
pengen cerito tapi sing wani mengo..

Int. A..F#m..A B C#m..

Reff :
         C#m                  B
 Kembang ronce wurung munggah kuade..
    F#m                  C#m  G#
 mergo wis ono welas liyane..
         C#m             B
 kembang rontok welase magih nong kene..
     A               G#m        C#m
 undangan wis nyebar wurung nikahan..

Int. A B C#m..

C#m                  G#m
Kudu sun gowo nong endi..
  A           B       E
roso loro lan wirang iki..
C#m               G#m
arep wadul nong sopo..
       A        B            C#m
pengen cerito tapi sing wani mengo..

Reff :
         C#m                  B
 Kembang ronce wurung munggah kuade..
    F#m                  C#m  G#
 mergo wis ono welas liyane..
         C#m             B
 kembang rontok welase magih nong kene..
     A               G#m        C#m
 undangan wis nyebar wurung nikahan..

         C#m                  B
 Kembang ronce wurung munggah kuade..
    F#m                  C#m  G#
 mergo wis ono welas liyane..
         C#m             B
 kembang rontok welase magih nong kene..
     A               G#m        C#m
 undangan wis nyebar wurung nikahan..

       F#m 
 Wis cukup sepisan..
        C#m
 anggon sun kelangan..
      B         G#          C#m
 mugo mugo riko nemu seneng liyan..

Outro : A B C#m..

Chord James AP - Kelangan Terakhir


Lihat semua :
  • Chord James AP
  •