Kunci Gitar James AP - Penting Wes Tau

Transpose:
Capo fret 2

Intro : Am F C G

Am
aku mok iso
  -G    F
ngekeki tresno setyoku
Dm                     G
nanging kowe prasongko salah..
F           G
mok kiro ku sugih
  Em           Am
nanging aku ra nduwe
F       Dm         E        E F-E
opo dadine aku mok putus wae..

Reff :
         Am
 sing penting saiki
     Em
 aku wis tau
         F
 ngerasakno dadi
         C         G
 pacarmu masio sedelo..

      Am
 salahmu dewe
          Em
 kok dadi cewek sing matre
      F
 wis uwis aku
           C           G
 mending milih kabur wae..

Musik : Am F C G

Am
aku mok iso
  -G    F
ngekeki tresno setyoku
Dm                     G
nanging kowe prasongko salah
F           G
mok kiro ku sugih
  Em           Am
nanging aku ra nduwe
F       Dm         E         E F-E
opo dadine aku mok putus wae..

Reff :
         Am
 sing penting saiki
     Em
 aku wis tau
         F
 ngerasakno dadi
         C         G
 pacarmu masio sedelo..

      Am
 salahmu dewe
          Em
 kok dadi cewek sing matre
      F
 wis uwis aku
           C           G
 mending milih kabur wae..

         Am
 sing penting saiki
     Em
 aku wis tau
         F
 ngerasakno dadi
         C         G
 pacarmu masio sedelo..

      Am
 salahmu dewe
          Em
 kok dadi cewek sing matre
      F
 wis uwis aku
           C           G
 mending milih kabur wae..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Bm G D A

Bm
aku mok iso
  -A    G
ngekeki tresno setyoku
Em                     A
nanging kowe prasongko salah..
G           A
mok kiro ku sugih
  F#m          Bm
nanging aku ra nduwe
G       Em         F#       F# G-F#
opo dadine aku mok putus wae..

Reff :
         Bm
 sing penting saiki
     F#m
 aku wis tau
         G
 ngerasakno dadi
         D         A
 pacarmu masio sedelo..

      Bm
 salahmu dewe
          F#m
 kok dadi cewek sing matre
      G
 wis uwis aku
           D           A
 mending milih kabur wae..

Musik : Bm G D A

Bm
aku mok iso
  -A    G
ngekeki tresno setyoku
Em                     A
nanging kowe prasongko salah
G           A
mok kiro ku sugih
  F#m          Bm
nanging aku ra nduwe
G       Em         F#       F# G-F#
opo dadine aku mok putus wae..

Reff :
         Bm
 sing penting saiki
     F#m
 aku wis tau
         G
 ngerasakno dadi
         D         A
 pacarmu masio sedelo..

      Bm
 salahmu dewe
          F#m
 kok dadi cewek sing matre
      G
 wis uwis aku
           D           A
 mending milih kabur wae..

         Bm
 sing penting saiki
     F#m
 aku wis tau
         G
 ngerasakno dadi
         D         A
 pacarmu masio sedelo..

      Bm
 salahmu dewe
          F#m
 kok dadi cewek sing matre
      G
 wis uwis aku
           D           A
 mending milih kabur wae..

Chord James AP - Penting Wes Tau


Lihat semua :
  • Chord James AP
  •