Kunci Gitar Syahiba Saufa - Tak Losne

Transpose:
Capo di fret 2

Reff :
   F         G
 kurang opo aku sayang
      Em        Am
 kowe tego ngeliyan..
       F
 tak gadang gadang
      G          C
 nyatane kowe ngilang..

     F               G
 facebook whatsapp karo IG
   Em            Am
 kabeh kok privatne..
        F
 tak loske wae
        G           C
 kowe online ro liyane..

Intro : C G Am Em
        F C Dm G...

C        G
aku neng kene
      Am         Em
setyo ngenteni kowe..
F          C
nanging nyatane
     Dm          G
kowe nggandeng liyane..

 C         F
opo kowe lali..
    G            C
naliko ngucap janji..
Am        Dm
janjimu karo aku
       G         C
kowe biso njogo ati..

Reff :
   F         G
 kurang opo aku sayang
      Em        Am
 kowe tego ngeliyan..
       F
 tak gadang gadang
      G          C
 nyatane kowe ngilang..

     F               G
 facebook whatsapp karo IG
   Em            Am
 kabeh kok privatne..
        F
 tak loske wae
        G           C
 kowe online ro liyane..

Musik : Am.....
        C G Am Em
        F C Dm G...

C        G
aku neng kene
      Am         Em
setyo ngenteni kowe..
F          C
nanging nyatane
     Dm          G
kowe nggandeng liyane..

 C         F
opo kowe lali..
    G            C
naliko ngucap janji..
Am        Dm
janjimu karo aku
       G         C
kowe biso njogo ati..

Reff :
   F         G
 kurang opo aku sayang
      Em        Am
 kowe tego ngeliyan..
       F
 tak gadang gadang
      G          C
 nyatane kowe ngilang..

     F               G
 facebook whatsapp karo IG
   Em            Am
 kabeh kok privatne..
        F
 tak loske wae
        G           C
 kowe online ro liyane..

  F          G
 ora centang biru..
     Em     Am
 aplikasi jahatmu..
        F
 supoyo aku..
         G        C
 ora ngerti statusmu..

     F               G
 facebook whatsapp karo IG
   Em            Am
 kabeh kok privatke..
        F
 tak loske wae
        G           C
 kowe online ro liyane..
        F
 tak loske wae
        G           C
 kowe online ro liyane..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Reff :
   G         A
 kurang opo aku sayang
      F#m       Bm
 kowe tego ngeliyan..
       G
 tak gadang gadang
      A          D
 nyatane kowe ngilang..

     G               A
 facebook whatsapp karo IG
   F#m           Bm
 kabeh kok privatne..
        G
 tak loske wae
        A           D
 kowe online ro liyane..

Intro : D A Bm F#m
        G D Em A...

D        A
aku neng kene
      Bm         F#m
setyo ngenteni kowe..
G          D
nanging nyatane
     Em          A
kowe nggandeng liyane..

 D         G
opo kowe lali..
    A            D
naliko ngucap janji..
Bm        Em
janjimu karo aku
       A         D
kowe biso njogo ati..

Reff :
   G         A
 kurang opo aku sayang
      F#m       Bm
 kowe tego ngeliyan..
       G
 tak gadang gadang
      A          D
 nyatane kowe ngilang..

     G               A
 facebook whatsapp karo IG
   F#m           Bm
 kabeh kok privatne..
        G
 tak loske wae
        A           D
 kowe online ro liyane..

Musik : Bm....
        D A Bm F#m
        G D Em A...

D        A
aku neng kene
      Bm         F#m
setyo ngenteni kowe..
G          D
nanging nyatane
     Em          A
kowe nggandeng liyane..

 D         G
opo kowe lali..
    A            D
naliko ngucap janji..
Bm        Em
janjimu karo aku
       A         D
kowe biso njogo ati..

Reff :
   G         A
 kurang opo aku sayang
      F#m       Bm
 kowe tego ngeliyan..
       G
 tak gadang gadang
      A          D
 nyatane kowe ngilang..

     G               A
 facebook whatsapp karo IG
   F#m           Bm
 kabeh kok privatne..
        G
 tak loske wae
        A           D
 kowe online ro liyane..

  G          A
 ora centang biru..
     F#m    Bm
 aplikasi jahatmu..
        G
 supoyo aku..
         A        D
 ora ngerti statusmu..

     G               A
 facebook whatsapp karo IG
   F#m           Bm
 kabeh kok privatke..
        G
 tak loske wae
        A           D
 kowe online ro liyane..
        G
 tak loske wae
        A           D
 kowe online ro liyane..

Chord Syahiba Saufa - Tak Losne


Lihat semua :
  • Chord Syahiba Saufa
  •