Kunci Gitar Syahiba Saufa - Tak Titipno Kowe

Transpose:
Capo di fret 2

      F                      C
tak titipno koe sing tak welasi..
        F                         Am
nok bocahe sing mok pilih lan sayangi..
   F           G       C         Am
rausah mikirno aku.. luruso dalanmu..
        Dm
ben tak sawang ko kene
        G
karo ndongakne awakmu..

Intro : F..Em..F Am G
        F..

    C                    F
seandainya waktu bisa di putar..
 Dm                  G
aku emoh dadi sahabatmu..
     Em
sing mung dadi tempate..
  Am             A
tangis lan curhatmu..
      Dm        G           C
ra pernah ono welas ning atimu..

 C                   -Em   F
aku yo pengen ngerasakke koyo liyane..
  Dm                       G
duwe uwong sing nyemangati uripe..
  Em
nanging sawangen aku
     Am       A
sing jogo awakmu..
    Dm         G             C
jodohe uwong liyo sing tak jamu..

Reff :
     F           G            C
 tak titipno koe sing tak welasi..
         F             G           Am
 nok bocahe sing mok pilih lan sayangi..
    F           G       C   -G    Am
 rausah mikirno aku.. luruso dalanmu..
         Dm
 ben tak sawang ko kene
         G
 karo ndongakne awakmu..

Musik : F..Em..F Am G
        F..

 C                   -Em   F
aku yo pengen ngerasakke koyo liyane..
  Dm                       G
duwe uwong sing nyemangati uripe..
  Em
nanging sawangen aku
     Am       A
sing jogo awakmu..
    Dm         G             C
jodohe uwong liyo sing tak jamu..

Reff :
     F           G            C
 tak titipno koe sing tak welasi..
         F             G           Am
 nok bocahe sing mok pilih lan sayangi..
    F           G       C   -G    Am
 rausah mikirno aku.. luruso dalanmu..
         Dm
 ben tak sawang ko kene
         G
 karo ndongakne awakmu..

     F           G            C
 tak titipno koe sing tak welasi..
         F             G           Am
 nok bocahe sing mok pilih lan sayangi..
    F           G       C   -G    Am
 rausah mikirno aku.. luruso dalanmu..
         Dm
 ben tak sawang ko kene
         G
 karo ndongakne awakmu..

Outro : F..C

[[[ORIGINAL CHORD]]]

      G                      D
tak titipno koe sing tak welasi..
        G                         Bm
nok bocahe sing mok pilih lan sayangi..
   G           A       D         Bm
rausah mikirno aku.. luruso dalanmu..
        Em
ben tak sawang ko kene
        A
karo ndongakne awakmu..

Intro : G..F#m..G..Bm A
        G..

    D                    G
seandainya waktu bisa di putar..
 Em                  A
aku emoh dadi sahabatmu..
     F#m
sing mung dadi tempate..
  Bm             B
tangis lan curhatmu..
      Em        A           D
ra pernah ono welas ning atimu..

 D                   -F#m  G
aku yo pengen ngerasakke koyo liyane..
  Em                       A
duwe uwong sing nyemangati uripe..
  F#m
nanging sawangen aku
     Bm       B
sing jogo awakmu..
    Em         A             D -Dmaj7 D
jodohe uwong liyo sing tak jamu..

Reff :
     G           A            D
 tak titipno koe sing tak welasi..
         G             A           Bm
 nok bocahe sing mok pilih lan sayangi..
    G           A       D   -A    Bm
 rausah mikirno aku.. luruso dalanmu..
         Em
 ben tak sawang ko kene
         A
 karo ndongakne awakmu..

Musik : G..F#m..G..Bm A
        G..

 D                   -F#m  G
aku yo pengen ngerasakke koyo liyane..
  Em                       A
duwe uwong sing nyemangati uripe..
  F#m
nanging sawangen aku
     Bm       B
sing jogo awakmu..
    Em         A             D
jodohe uwong liyo sing tak jamu..

Reff :
     G           A            D
 tak titipno koe sing tak welasi..
         G             A           Bm
 nok bocahe sing mok pilih lan sayangi..
    G           A       D   -A    Bm
 rausah mikirno aku.. luruso dalanmu..
         Em
 ben tak sawang ko kene
         A
 karo ndongakne awakmu..

     G           A            D
 tak titipno koe sing tak welasi..
         G             A           Bm
 nok bocahe sing mok pilih lan sayangi..
    G           A       D   -A    Bm
 rausah mikirno aku.. luruso dalanmu..
         Em
 ben tak sawang ko kene
         A
 karo ndongakne awakmu..

Outro : G..D

Chord Syahiba Saufa - Tak Titipno Kowe


Lihat semua :
  • Chord Syahiba Saufa
  •