Kunci Gitar Syahiba Saufa - Bantalan Tangane

Transpose:
Capo di fret 3

Intro : Em  Em  Em  Am
        D  G  D Am Em

Em                   D
 membat mayun ombake segoro
G         Em
 gulung-gulung lan uber-uberan
                         Am    G
sing gelem meneng sing biso anteng
          D     Em
kari sing ono kesele..

Em               D
 riko kapak awak isun iki
G      Em
 apuwo pikiran kok mbingungi
                   Am      G
angger-angger riko kok nekani
         D       Em
teko sak njerone ngimpi..

Int. Em  Em  Em  Am
     Am  D  D  Em

Reff :
             D                 Em
 mangan aras-arasen, katon katonen riko
        Am     G             D    Em
 kepingine.. turu.. bantalan tangane
             D                 Em
 mangan aras-arasen, katon katonen riko
        Am     G             D    Em
 kepingine.. turu.. bantalan tangane

Em               D
 riko kapak awak isun iki
G      Em
 apuwo pikiran kok mbingungi
                   Am      G
angger-angger riko kok nekani
         D       Em
teko sak njerone ngimpi..

Int. Em  Em  Em  Am
     Am  D  D  Em

Reff :
             D                 Em
 mangan aras-arasen, katon katonen riko
        Am     G             D    Em
 kepingine.. turu.. bantalan tangane
             D                 Em
 mangan aras-arasen, katon katonen riko
        Am     G             D    Em
 kepingine.. turu.. bantalan tangane

Outro : Em

Syahiba Saufa - Bantalan Tangane
Pertama kali di populerkan oleh Sumiati

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : Gm  Gm  Gm  Cm
        F  Bb  F Cm Gm

Gm                   F
 membat mayun ombake segoro
Bb        Gm
 gulung-gulung lan uber-uberan
                         Cm    Bb
sing gelem meneng sing biso anteng
          F     Gm
kari sing ono kesele..

Gm               F
 riko kapak awak isun iki
Bb     Gm
 apuwo pikiran kok mbingungi
                   Cm      Bb
angger-angger riko kok nekani
         F       Gm
teko sak njerone ngimpi..

Int. Gm  Gm  Gm  Cm
     Cm  F  F  Gm

Reff :
             F                 Gm
 mangan aras-arasen, katon katonen riko
        Cm     Bb            F    Gm
 kepingine.. turu.. bantalan tangane
             F                 Gm
 mangan aras-arasen, katon katonen riko
        Cm     Bb            F    Gm
 kepingine.. turu.. bantalan tangane

Gm               F
 riko kapak awak isun iki
Bb     Gm
 apuwo pikiran kok mbingungi
                   Cm      Bb
angger-angger riko kok nekani
         F       Gm
teko sak njerone ngimpi..

Int. Gm  Gm  Gm  Cm
     Cm  F  F  Gm

Reff :
             F                 Gm
 mangan aras-arasen, katon katonen riko
        Cm     Bb            F    Gm
 kepingine.. turu.. bantalan tangane
             F                 Gm
 mangan aras-arasen, katon katonen riko
        Cm     Bb            F    Gm
 kepingine.. turu.. bantalan tangane

Outro : Gm
Facebook
Twitter

Chord Syahiba Saufa - Bantalan Tangane


Lihat semua :
  • Chord Syahiba Saufa
  •