Kunci Gitar Syahiba Saufa - Lali Dalan Bali

Transpose:
Intro : C Am Dm G [4x]

C        Am       Dm         G
opo salahku.. nganti dadi ngene..
F           G        C
 nasib sing tak rasakke..
C          Am     Dm       G
tresnoku siji.. raiso keganti..
F        G     C
 sliramu ning ati..

-G/B Am             Em
 senajan ono.. sing teko lan lungo
        F             G
ning sliramu sejatine roso..

Reff :
     Am
 kelingan yen kelingan
    Em          Am
 ku marang sliramu
       Dm        G    C
 perih rasane njero atiku..

-G/B Am
 tegane kowe kok lali
  Em            Am
 ning dalanmu bali
     Dm            Em
 aku kok tinggal dewe
       F       G     (C)
 lungo ra tau ono pamite..

Musik : C Am Dm G
        C Am Dm G

    Am             Em
senajan ono.. sing teko lan lungo
        F           G
ning sliramu sejatine roso..

Reff :
     Am
 kelingan yen kelingan
    Em          Am
 ku marang sliramu
       Dm        G    C
 perih rasane njero atiku..

-G/B Am
 tegane kowe kok lali
  Em            Am
 ning dalanmu bali
     Dm            Em
 aku kok tinggal dewe
       F       G      C
 lungo ra tau ono pamite..

-G/B Am
 kelingan yen kelingan
    Em          Am
 ku marang sliramu
       Dm     G       C
 perih rasane njero atiku..

-G/B Am
 tegone kowe kok lali
  Em            Am
 ning dalanmu bali
     Dm            Em
 aku kok tinggal dewe
       F       G      C
 lungo ra tau ono pamite..
-G/B   Am      G     (C)
 lungo ra tau ono pamite..

Outro : C Am Dm G
        C Am Dm G
        C..
Facebook
Twitter

Chord Syahiba Saufa - Lali Dalan Bali


Lihat semua :
  • Chord Syahiba Saufa
  •