Kunci Gitar Syahiba Saufa - Gaun Ireng

Transpose:
Intro : G D Em  Am  D
        Bm  Em  Am G D

       G      
wektu iku
       D         Em
aku percoyo omongmu
            C
tak genggem janjimu
         D
tresnomu marang aku..
          Bm
teko ning omahku
             Em
tembong ning wong tuoku
        Am                  D
tekadmu bubar kate ngerabi aku..

            G
sing tak percoyo
      D       Em
amung harapan palsu
        C
kau khianati aku
       D
kecewa hatiku..
       Bm
dirimu tak tunggu
          Em
sing teko undanganmu
        Am              D
koyo ngene rasane ajur atiku..

Reff :
       Em
 tendo biru sing ngadeg
      Bm
 ning ngarep omahmu
      C
 gaun ireng iki dadi saksi
 D
 tugel atiku..

       Em
 janur kuning melengkung
       Bm
 mapag tekadku
    C           D
 o..ra kroso banjir iluh
      Em
 ning pipiku..
         Am
 mendung peteng
      D
 ning atiku..

Musik : Em  Bm  C  D
        Em  Bm  C  D

            G
sing tak percoyo
      D       Em
amung harapan palsu
        C
kau khianati aku
       D
kecewa hatiku..
       Bm
dirimu tak tunggu
          Em
sing teko undanganmu
        Am              D
koyo ngene rasane ajur atiku..

Reff :
       Em
 tendo biru sing ngadeg
      Bm
 ning ngarep omahmu
      C
 gaun ireng iki dadi saksi
 D
 tugel atiku..

       Em
 janur kuning melengkung
       Bm
 mapag tekadku
    C           D
 o..ra kroso banjir iluh
      Em
 ning pipiku..

       Em
 tendo biru sing ngadeg
      Bm
 ning ngarep omahmu
      C
 gaun ireng iki dadi saksi
 D
 tugel atiku..

       Em
 janur kuning melengkung
       Bm
 mapag tekadku
    C           D
 o..ra kroso banjir iluh
      Em
 ning pipiku..
         Am
 mendung peteng
      D
 ning atiku..

Outro : Am  D  Em

Chord Syahiba Saufa - Gaun Ireng


Lihat semua :
  • Chord Syahiba Saufa
  •