Kunci Gitar Syahiba Saufa - Ojo Kakean Sambat

Transpose:
Capo ♪ fret 2

Intro : F G Em Am
        Dm G C..

C             F
ojo kakean sambat..
      G              C
wong urip iku kudu kuat..
Am             Dm
ibarat balap karung
             G               C
kadang kesrimpet kadang kesandung..

C             F
ojo kakean ngeluh..
      G                 C
wong urip pancen akeh butuh..
Am                 Dm
semangat nyambut gawe..
             G         C
urip ben sak madyone wae..

Int. Am Dm G C..

         F          G
wayah kerjo.. yo kerjo..
         Em      Am
wayah ngopi.. yo ngopi..
           Dm
pengen bahagio
    G              C
ojo mung nafsir mimpi..

          F             G
nafsir mimpi.. jo keduwuren..
         Em          Am
yen tangimu.. iseh kawanen..
          Dm             G
ngejar mimpi.. jo mung turu
            C
karo angen-angen..

Reff :
               F
 ojo kakean sambat
               G
 ora bakal melarat
                  Em
 angger gelem semangat
              Am
 kerjo sing giat
               Dm
 dibarengi tirakat
                     G
 ben Gusti paring berkat
             C
 kudu sing kuat..

               F
 yo dilakoni wae
                    G
 yen mlaku sak madyone
                   Em
 sing penting usahane
               Am
 ora kleru dalane
                  Dm
 kabeh wes digariske
                  G
 mengko hasil akhire
                  C
 pasrah marang Kuasane..

Musik : Am.......
           (jangan di record please...)
        F G Em Am
        F G C..

C             F
ojo kakean ngeluh..
      G                 C
wong urip pancen akeh butuh..
Am                 Dm
semangat nyambut gawe..
             G         C
urip ben sak madyone wae..

Int. Am Dm G C..

         F          G
wayah kerjo.. yo kerjo..
         Em      Am
wayah ngopi.. yo ngopi..
           Dm
pengen bahagio
    G              C
ojo mung nafsir mimpi..

          F             G
nafsir mimpi.. jo keduwuren..
         Em          Am
yen tangimu.. iseh kawanen..
          Dm             G
ngejar mimpi.. jo mung turu
            C
karo angen-angen..

Reff :
               F
 ojo kakean sambat
               G
 ora bakal melarat
                  Em
 angger gelem semangat
              Am
 kerjo sing giat
               Dm
 dibarengi tirakat
                     G
 ben Gusti paring berkat
             C
 kudu sing kuat..

               F
 yo dilakoni wae
                    G
 yen mlaku sak madyone
                   Em
 sing penting usahane
               Am
 ora kleru dalane
                  Dm
 kabeh wes digariske
                  G
 mengko hasil akhire
                  C
 pasrah marang Kuasane..

Outro : F G Em Am
        F G C..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : G A F#m Bm
        Em A D..

D             G
ojo kakean sambat..
      A              D
wong urip iku kudu kuat..
Bm             Em
ibarat balap karung
             A               D
kadang kesrimpet kadang kesandung..

D             G
ojo kakean ngeluh..
      A                 D
wong urip pancen akeh butuh..
Bm                 Em
semangat nyambut gawe..
             A         D
urip ben sak madyone wae..

Int. Bm Em A D..

         G          A
wayah kerjo.. yo kerjo..
         F#m     Bm
wayah ngopi.. yo ngopi..
           Em
pengen bahagio
    A              D
ojo mung nafsir mimpi..

          G             A
nafsir mimpi.. jo keduwuren..
         F#m         Bm
yen tangimu.. iseh kawanen..
          Em             A
ngejar mimpi.. jo mung turu
            D
karo angen-angen..

Reff :
               G
 ojo kakean sambat
               A
 ora bakal melarat
                  F#m
 angger gelem semangat
              Bm
 kerjo sing giat
               Em
 dibarengi tirakat
                     A
 ben Gusti paring berkat
             D
 kudu sing kuat..

               G
 yo dilakoni wae
                    A
 yen mlaku sak madyone
                   F#m
 sing penting usahane
               Bm
 ora kleru dalane
                  Em
 kabeh wes digariske
                  A
 mengko hasil akhire
                  D
 pasrah marang Kuasane..

Musik : Bm.......
           (jangan di record please...)
        G A F#m Bm
        G A D..

D             G
ojo kakean ngeluh..
      A                 D
wong urip pancen akeh butuh..
Bm                 Em
semangat nyambut gawe..
             A         D
urip ben sak madyone wae..

Int. Bm Em A D..

         G          A
wayah kerjo.. yo kerjo..
         F#m     Bm
wayah ngopi.. yo ngopi..
           Em
pengen bahagio
    A              D
ojo mung nafsir mimpi..

          G             A
nafsir mimpi.. jo keduwuren..
         F#m         Bm
yen tangimu.. iseh kawanen..
          Em             A
ngejar mimpi.. jo mung turu
            D
karo angen-angen..

Reff :
               G
 ojo kakean sambat
               A
 ora bakal melarat
                  F#m
 angger gelem semangat
              Bm
 kerjo sing giat
               Em
 dibarengi tirakat
                     A
 ben Gusti paring berkat
             D
 kudu sing kuat..

               G
 yo dilakoni wae
                    A
 yen mlaku sak madyone
                   F#m
 sing penting usahane
               Bm
 ora kleru dalane
                  Em
 kabeh wes digariske
                  A
 mengko hasil akhire
                  D
 pasrah marang Kuasane..

Outro : G A F#m Bm
        G A D..
Facebook
Twitter

Chord Syahiba Saufa - Ojo Kakean Sambat


Lihat semua :
  • Chord Syahiba Saufa
  •