Kunci Gitar Syahiba Saufa - Sun Akoni

Transpose:
Capo ♪ fret 5

Intro : Am..Dm..Dm F Am..
        Em..F..Em..Am..

Am
hang isun engeti..
   Dm
waktu magih demenan..
Dm             F        Am
susah seneng disonggo bebarengan..

Am
hang isun karepi..
   Dm
yo mung sesandhingan..
Dm      F          Am
saikine mung kari angenan..

G         Am
 lilo ati sun sing lilo..
G                     Am
 nompo roso hang kari loro..

Reff :
 Am         G
 jujur sun akoni
  Dm            Am
 ati nisun sing lilo..
 Am        Dm
 jujur sun akoni
   F                        Am
 welas iki yo mung kanggo riko..
 Dm
  keliwat angen
 C                    Dm
 hang nyikso noring dodo..
 Em     Am
 lorone loro..

Musik : Am..F..G..Am..
        G..Dm..E..

Am
hang isun karepi..
   Dm
yo mung sesandhingan..
Dm      F          Am
saikine mung kari angenan..

G         Am
 lilo ati sun sing lilo..
G                     Am
 nompo roso hang kari loro..

Reff :
 Am         G
 jujur sun akoni
  Dm            Am
 ati nisun sing lilo..
 Am        Dm
 jujur sun akoni
   F                        Am
 welas iki yo mung kanggo riko..
 Dm
  keliwat angen
 C                    Dm
 hang nyikso noring dodo..
 Em     Am
 lorone loro..

Int. G Dm Am..
     Dm F Am..

Reff :
 Am         G
 jujur sun akoni
  Dm            Am
 ati nisun sing lilo..
 Am        Dm
 jujur sun akoni
   F                        Am
 welas iki yo mung kanggo riko..
 Dm
  keliwat angen
 C                    Dm
 hang nyikso noring dodo..
 Em     Am
 lorone loro..
 F         Am
  lorone loro..
 F         Am-Am-Am-Am-Am
  lorone loro..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Dm..Gm..Gm Bb Dm..
        Am..Bb..Am..Dm..

Dm
hang isun engeti..
   Gm
waktu magih demenan..
Gm             Bb       Dm
susah seneng disonggo bebarengan..

Dm
hang isun karepi..
   Gm
yo mung sesandhingan..
Gm      Bb         Dm
saikine mung kari angenan..

C         Dm
 lilo ati sun sing lilo..
C                     Dm
 nompo roso hang kari loro..

Reff :
 Dm         C
 jujur sun akoni
  Gm            Dm
 ati nisun sing lilo..
 Dm        Gm
 jujur sun akoni
   Bb                       Dm
 welas iki yo mung kanggo riko..
 Gm
  keliwat angen
 F                    Gm
 hang nyikso noring dodo..
 Am     Dm
 lorone loro..

Musik : Dm..Bb..C..Dm..
        C..Gm..A..

Dm
hang isun karepi..
   Gm
yo mung sesandhingan..
Gm      Bb         Dm
saikine mung kari angenan..

C         Dm
 lilo ati sun sing lilo..
C                     Dm
 nompo roso hang kari loro..

Reff :
 Dm         C
 jujur sun akoni
  Gm            Dm
 ati nisun sing lilo..
 Dm        Gm
 jujur sun akoni
   Bb                       Dm
 welas iki yo mung kanggo riko..
 Gm
  keliwat angen
 F                    Gm
 hang nyikso noring dodo..
 Am     Dm
 lorone loro..

Int. C Gm Dm..
     Gm Bb Dm..

Reff :
 Dm         C
 jujur sun akoni
  Gm            Dm
 ati nisun sing lilo..
 Dm        Gm
 jujur sun akoni
   Bb                       Dm
 welas iki yo mung kanggo riko..
 Gm
  keliwat angen
 F                    Gm
 hang nyikso noring dodo..
 Am     Dm
 lorone loro..
 Bb        Dm
  lorone loro..
 Bb        Dm-Dm-Dm-Dm-Dm
  lorone loro..
Facebook
Twitter

Chord Syahiba Saufa - Sun Akoni


Lihat semua :
  • Chord Syahiba Saufa
  •