Kunci Gitar Emily Young - Padahal aku Sayang

Transpose:
Intro : C F C..
        C F G..
        F G C-G/B-Am
        Dm G C….

C      G          Am       Em
Ojo isine gawe.. ati iki.. loro..
F              C          Dm  G
sing tak jalok mung.. ngertio..
C          Em      Am       Em
ojo mung biso.. ngelarani batinku..
F              C          Dm   G
sing tak jalok mung.. tresnomu..

    F      G         C    -G/B Am
Umpomo.. kowe iki.. njalok sepuro..
    Dm       G          C    C7
aku ikhlas.. tansah.. nerimo..

Reff :
        F            G
  Tresnoku sing tau nduweni..
          C   -G/B Am
  ning njero rogo iki..
        F         G
  kangenku iki.. akeh banget..
       C
  ning awakmu..

      F           G
  padahal aku sungguh sayang..
      C    G/B    Am
  padahal aku tresno..
      F         G           C
  uripku.. mung kanggo sliramu..

      F         G
  padahal aku setia..
      C    G/B  Am
  padahal aku rela..
      F         G         C
  uripku.. mung kanggo sliramu..

Musik : F G C G/B Am
        F G C..
        F G C-G/B-Am
        F G C..

C      G          Am        Em
ojo isine gawe.. ati iki.. loro..
F              C          Dm  G
sing tak jaluk mung.. ngertio..
C          Em      Am       Em
ojo mung biso.. ngelarani batinku..
F              C          Dm   G
sing tak jalok mung.. tresnomu..

    F      G         C    -G/B Am
umpomo.. kowe iki.. njalok sepuro..
    Dm       G          C
aku ikhlas.. tansah.. nerimo..

Int. Dm G Em Am
     Dm G C..

Reff :
        F            G
  tresnoku sing tau nduweni..
          C   -G/B Am
  ning njero rogo iki..
        F         G
  kangenku iki.. akeh banget..
       C
  ning awakmu..

      F           G
  padahal aku sungguh sayang..
      C   -G/B    Am
  padahal aku tresno..
      F         G           C
  uripku.. mung kanggo sliramu..

      F         G
  padahal aku setia..
      C   -G/B  Am
  padahal aku rela..
      F         G         C
  uripku.. mung kanggo sliramu..
      F         G         C
  uripku.. mung kanggo sliramu..
Facebook
Twitter

Chord Emily Young - Padahal aku Sayang


Lihat semua :
  • Chord FDJ Emily Young
  •