Chord Kunci Gitar Emily Young - Sewu Alasan (Acoustic Version)

Transpose:

Intro : Am Dm G C E
        Am Dm G C E

       Am
dudu karepe ati
        G
sengojo mungkir janji
          G
dudu hang sun karepi
          Am
kang riko loro ati..

 Am
iku mergo wong tuwek
  Am               G
kabeh yo sing ngrestui
 Dm
isun ambi riko
 F          Am
urip dadi siji..

  Am
coro paran baen
   Am         G
yo wis isun lakoni
  Dm
tapi sewu alasan
  E         Am
tetep dadi alangan..

Int. Dm G C E Am
     F G Am..

Reff :
    Am
  emboh keneng paran
             Dm
  wong tuwek kok sing ngrestui
    G
  emboh keneng paran
             C       E
  wong tuwek tego ngalangi..

   Am
  opo mergo aran
            Dm
  sing oleh ambi pantangan
   E
  opo mung alasan
             F        Am
  myakne sun lan riko pisahan..

Int. F G Am..

       Am
dudu karepe ati
        G
sengojo mungkir janji
          G
dudu hang sun karepi
          Am
kang riko loro ati..

 Am
iku mergo wong tuwek
  Am                G
kabeh yo sing ngerestui
 Dm
isun ambi riko
 F          Am
urip dadi siji..

  Am
coro paran baen
   Am         G
yo wis isun lakoni
  Dm
tapi sewu alasan
  E         Am
tetep dadi alangan..

Musik : Dm G Am..

Reff :
    Am
  emboh keneng paran
             Dm
  wong tuwek kok sing ngrestui
    G
  emboh keneng paran
             C       E
  wong tuwek tego ngalangi..

   Am
  opo mergo aran
            Dm
  sing oleh ambi pantangan
   E
  opo mung alasan
             F        Am
  myakne sun lan riko pisahan..

  Int. F G Am..

    Am
  emboh keneng paran
             Dm
  wong tuwek kok sing ngrestui
    G
  emboh keneng paran
             C       E
  wong tuwek tego ngalangi..

   Am
  opo mergo aran
            Dm
  sing oleh ambi pantangan
   E
  opo mung alasan
             F        Am
  myakne sun lan riko pisahan..

Outro : F G Am..
           (haaa...)

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : 
Gm Cm F Bb D  
Gm Cm F Bb D  

       Gm
dudu karepe ati
        F
sengojo mungkir janji 
          F
dudu hang sun karepi
          Gm
kang riko loro ati..

 Gm
iku mergo wong tuwek
  Gm               F
kabeh yo sing ngrestui
 Cm
isun ambi riko
 D#         Gm
urip dadi siji..

  Gm
coro paran baen 
   Gm         F
yo wis isun lakoni
  Cm
tapi sewu alasan 
  D         Gm
tetep dadi alangan..

Int. 
Cm F Bb D Gm 
D# F Gm..

Reff :
    Gm
  emboh keneng paran
             Cm
  wong tuwek kok sing ngrestui
    F
  emboh keneng paran
             Bb      D
  wong tuwek tego ngalangi..

   Gm
  opo mergo aran
            Cm
  sing oleh ambi pantangan
   D
  opo mung alasan
             D#       Gm
  myakne sun lan riko pisahan..

Int. 
D# F Gm..

       Gm
dudu karepe ati
        F
sengojo mungkir janji 
          F
dudu hang sun karepi
          Gm
kang riko loro ati..

 Gm
iku mergo wong tuwek
  Gm                F
kabeh yo sing ngerestui
 Cm
isun ambi riko
 D#         Gm
urip dadi siji..

  Gm
coro paran baen 
   Gm         F
yo wis isun lakoni
  Cm
tapi sewu alasan 
  D         Gm
tetep dadi alangan..

Musik : 
Cm F Gm

Reff :
    Gm
  emboh keneng paran
             Cm
  wong tuwek kok sing ngrestui
    F
  emboh keneng paran
             Bb      D
  wong tuwek tego ngalangi..

   Gm
  opo mergo aran
            Cm
  sing oleh ambi pantangan
   D
  opo mung alasan
             D#       Gm
  myakne sun lan riko pisahan..

  Int. 
  D# F Gm

    Gm
  emboh keneng paran
             Cm
  wong tuwek kok sing ngrestui
    F
  emboh keneng paran
             Bb      D
  wong tuwek tego ngalangi..

   Gm
  opo mergo aran
            Cm
  sing oleh ambi pantangan
   D
  opo mung alasan
             D#       Gm
  myakne sun lan riko pisahan..

Outro : 
D# F Gm..
     (haaa...)





Please FOLLOW and JOIN to get update!

DMCA.com Protection Status Android Aplikasi

- Advertisement -