Kunci Gitar Syahiba Saufa - Gede Ndase

Transpose:
Intro : Am Em F G C..

    C           G
wes suwe ngrasakke
     Am          Em
roso seneng karo kowe..
    F           C
wes suwe tak pendem
   Dm          G
ra wani tak ungkapke..

Int. F-F-Am-G

   C          G          Am
ku kira kau kasih kesempatan
          Em
tuk mencintaimu
  F           C
tiwas gede ndase
    Dm    G      C  C-C#
aku bakal dadi jodone..

Int. Dm G C..

 Am       Em
opo.. wes bosen..
   F     G         C  E
nyawa..a ang.. rupaku..
 Am          Em
opo.. wes ra seneng..
       F
ketemu mbendino
G             C      G
ngguya ngguyu bareng.. 

Reff :
      C       G
 kowe sing emosi
          Am      Em
 aku sing sadar diri
      F             C
 kowe sing nggawe loro
     Dm               G
 aku sing njaluk ngapuro..

        Am      Em
 tak trimo swaramu..
   F           C
 senajan nglarani ati
         Am      Em
 tak tunggu sadarmu..
        F     G    C
 nganti tekan sak iki..

Musik : F..C..Dm G C..-G/B
        Am Em Dm C
        Dm F G..C..

 Am       Em
opo.. wes bosen..
   F     G         C  E
nyawa..a ang.. rupaku..
 Am          Em
opo.. wes ra seneng..
       F
ketemu mbendino
G             C      G
ngguya ngguyu bareng..

Reff :
      C       G
 kowe sing emosi
          Am      Em
 aku sing sadar diri
      F             C
 kowe sing nggawe loro
     Dm               G
 aku sing njaluk ngapuro

        Am      Em
 tak trimo swaramu..
   F           C
 senajan nglarani ati
         Am      Em
 tak tunggu sadarmu..
        F     G    C  G
 nganti tekan sak iki..

      C       G
 kowe sing emosi
          Am      Em
 aku sing sadar diri
      F             C
 kowe sing nggawe loro
     Dm               G
 aku sing njaluk ngapuro

        Am      Em
 tak trimo swaramu..
   F           C
 senajan nglarani ati
         Am      Em
 tak tunggu sadarmu..
        F     G    C
 nganti tekan sak iki..
        F     G    C
 nganti tekan sak iki..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Em Bm C D G..

    G           D
wes suwe ngrasakke
     Em          Bm
roso seneng karo kowe..
    C           G
wes suwe tak pendem
   Am          D
ra wani tak ungkapke..

Int. C-C-Em-D

   G          D          Em
ku kira kau kasih kesempatan
          Bm
tuk mencintaimu
  C           G
tiwas gede ndase
    Am    D      G   G-G#
aku bakal dadi jodone..

Int. Am D G..

 Em       Bm
opo.. wes bosen..
   C     D         G  B
nyawa..a ang.. rupaku..
 Em          Bm
opo.. wes ra seneng..
       C
ketemu mbendino
D             G      D
ngguya ngguyu bareng.. 

Reff :
      G       D
 kowe sing emosi
          Em      Bm
 aku sing sadar diri
      C             G
 kowe sing nggawe loro
     Am               D
 aku sing njaluk ngapuro..

        Em      Bm
 tak trimo swaramu..
   C           G
 senajan nglarani ati
         Em      Bm
 tak tunggu sadarmu..
        C     D    G
 nganti tekan sak iki..

Musik : C..G..Am D G..-D/F#
        Em Bm Am G
        Am C D..G..

 Em       Bm
opo.. wes bosen..
   C     D         G  B
nyawa..a ang.. rupaku..
 Em          Bm
opo.. wes ra seneng..
       C
ketemu mbendino
D             G      D
ngguya ngguyu bareng..

Reff :
      G       D
 kowe sing emosi
          Em      Bm
 aku sing sadar diri
      C             G
 kowe sing nggawe loro
     Am               D
 aku sing njaluk ngapuro

        Em      Bm
 tak trimo swaramu..
   C           G
 senajan nglarani ati
         Em      Bm
 tak tunggu sadarmu..
        C     D    G  D
 nganti tekan sak iki..

      G       D
 kowe sing emosi
          Em      Bm
 aku sing sadar diri
      C             G
 kowe sing nggawe loro
     Am               D
 aku sing njaluk ngapuro

        Em      Bm
 tak trimo swaramu..
   C           G
 senajan nglarani ati
         Em      Bm
 tak tunggu sadarmu..
        C     D    G
 nganti tekan sak iki..
        C     D    G
 nganti tekan sak iki..

Chord Syahiba Saufa - Gede Ndase


Lihat semua :
  • Chord Syahiba Saufa
  •