Kunci Gitar Syahiba Saufa - Kembang Turi

Transpose:
♫ Capo fret 5

Intro : Am G F Dm-E
        Am G F Dm E
        Am G F Dm-E
        Am G F Dm E

Am
ra ono tali woro
  G
kowe moro medot tresno
  F
kelilipan kemewahan
  E           G        Am
kowe terus ngajaki pegatan..
    Dm
opo sik kurang trimo
    Am
gatiku neng sliramu
          F
sampek sampek tak rewangi
      E
koyok babu..

Int. F G

Am
ra ono tali woro
  G
kowe moro medot tresno
  F
kelilipan kemewahan
  E           G        Am
kowe terus ngajaki pegatan..
    Dm
opo sik kurang trimo
    Am
gatiku neng sliramu
          F
sampek sampek tak rewangi
      E
koyok babu..

Musik : Am..G..F..E G Am..E

Reff :
 Dm
 tlutoh kembang turi
            G
 netes ring pucuk deriji
 C
 mbiyen tak tresnani
       Am
 saiki ngeloro ati
   Dm
 godong jati bolong
         E
 bolonge dipangan walang
          F
 tresnomu kendang
     G                Am
 keseret katot wong liyan..

Int. F G Am..
     F G E..

Am
ra ono tali woro
  G
kowe moro medot tresno
  F
kelilipan kemewahan
  E           G        Am
kowe terus ngajaki pegatan..
    Dm
opo sik kurang trimo
  Am
gatiku neng sliramu
          F
sampek sampek tak rewangi
      E
koyok babu..

Musik : Am..G..F..E G Am..E

Reff :
 Dm
 tlutoh kembang turi
            G
 netes ring pucuk deriji
 C
 mbiyen tak tresnani
    Am
 saiki ngeloro ati
 Dm
 godong jati bolong
         E
 bolonge dipangan walang
          F
 tresnomu kendang
     G              Am
 keseret katot wong liyan..

 Dm
 tlutoh kembang turi
            G
 netes ring pucuk deriji
 C
 mbiyen tak tresnani
       Am
 saiki ngeloro ati
 Dm
 godong jati bolong
         E
 bolonge dipangan walang
          F
 tresnomu kendang
     G              Am
 keseret katot wong liyan..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : Dm C Bb Gm-A
        Dm C Bb Gm A
        Dm C Bb Gm-A
        Dm C Bb Gm A

Dm
ra ono tali woro
  C
kowe moro medot tresno
  Bb
kelilipan kemewahan
  A           C        Dm
kowe terus ngajaki pegatan..
    Gm
opo sik kurang trimo
    Dm
gatiku neng sliramu
          Bb
sampek sampek tak rewangi
      A
koyok babu..

Int. Bb C

Dm
ra ono tali woro
  C
kowe moro medot tresno
  Bb
kelilipan kemewahan
  A           C        Dm
kowe terus ngajaki pegatan..
    Gm
opo sik kurang trimo
    Dm
gatiku neng sliramu
          Bb
sampek sampek tak rewangi
      A
koyok babu..

Musik : Dm..C..Bb..A C Dm..A..

Reff :
 Gm
 tlutoh kembang turi
            C
 netes ring pucuk deriji
 F 
 mbiyen tak tresnani
       Dm
 saiki ngeloro ati
   Gm
 godong jati bolong
         A
 bolonge dipangan walang
          Bb
 tresnomu kendang
     C                Dm
 keseret katot wong liyan..

Int. Bb C Dm..
     Bb C A..

Dm
ra ono tali woro
  C
kowe moro medot tresno
  Bb
kelilipan kemewahan
  A           C        Dm
kowe terus ngajaki pegatan..
    Gm
opo sik kurang trimo
  Dm
gatiku neng sliramu
          Bb
sampek sampek tak rewangi
      A
koyok babu..

Musik : Dm..C..Bb..A C Dm..A..

Reff :
 Gm
 tlutoh kembang turi
            C
 netes ring pucuk deriji
 F 
 mbiyen tak tresnani
    Dm
 saiki ngeloro ati
 Gm
 godong jati bolong
         A
 bolonge dipangan walang
          Bb
 tresnomu kendang
     C              Dm
 keseret katot wong liyan..

 Gm
 tlutoh kembang turi
            C
 netes ring pucuk deriji
 F 
 mbiyen tak tresnani
       Dm
 saiki ngeloro ati
 Gm
 godong jati bolong
         A
 bolonge dipangan walang
          Bb
 tresnomu kendang
     C              Dm
 keseret katot wong liyan..

Chord Syahiba Saufa - Kembang Turi


Lihat semua :
  • Chord Syahiba Saufa
  •