Kunci Gitar Pendhoza - Salah Paham

Transpose:
Intro : C..G..Am..F..Fm.. 

C              G
Koe teko ning aku
     Am               Em
Neteske eluh ning pipimu
      F         G
Beban opo sing ono
         C            G
Neng uripmu (neng uripmu..)

C              G
Ceritakno karo aku
    Am         Em
Aku ning sandingmu
    F
Ojo mbok pendem
     G        C   G
Gawe susah atimu..

     C            G
Ra bakal awakku tego
      Am          Em
Weruh koe nandang loro
   F             G
Abote urip gawe atimu
      C         G
Nelongso (nelongso..)

        C                 G
Nanging kabeh ojo mbok anggep
    Am           Em
Aku iki dadi ono roso
    F
Aku mung pengen
           G     C
dadi sing slalu ono..

#)
    Dm              G
Koe malah terlalu dalam
            C               Am
Mbok anggep kabeh kui katresnan
  F        G          C
Maaf kamu itu salah paham..

Reff:
    C       G
  Sepurane aku
      Am          Em
  Ora biso tresno karo awakmu
     F        C
  Mergo koe kuwi
    D         G
  Dudu pilihanku
  C          G
  Kabeh wektuku
      Am         Em
  Wes kanggo awakmu
          F          G
  Sing penting koe seneng
          C
  Iso ngguyu..

[rap]
 C                G
Aku karo koe sabendino barengan
   Am                    Em
Mlaku mrono mrene kadang karo gandengan
  F                    C
Nanging kabeh iki dudu mergo katresnan
    Dm                  G
Mungkin lebih baik kita hanya berteman

   C                   G
Yo sorry yen aku wes gawe koe baper
  Am                        Em
Hilangno roso sayangmu sing wis kadung banter
  F                      C
Dudu maksudku hanya memberi harapan
 Dm                     G
Aku pengen ono nggo koe tekan mboh kapan

#)
    Dm              G
Koe malah terlalu dalam
            C               Am
Mbok anggep kabeh kui katresnan
  F        G          C
Maaf kamu itu salah paham..

Musik: Am F C G
       Am F C G
       Am F C G
       F..G.. 

Reff:
    C       G
  Sepurane aku
      Am          Em
  Ora biso tresno karo awakmu
     F        C
  Mergo koe kuwi
    D         G
  Dudu pilihanku
  C          G
  Kabeh wektuku
      Am         Em
  Wes kanggo awakmu
          F          G
  Sing penting koe seneng
          C
  Iso ngguyu..
C G Sepurane aku Am Em Ora biso tresno karo awakmu F C Mergo koe kuwi D G Dudu pilihanku C G Kabeh wektuku Am Em Wes kanggo awakmu F G Sing penting koe seneng C Iso ngguyu.. Dm G Sing penting koe seneng C Iso ngguyu.. [[[ORIGINAL CHORD]]] Intro : A..E..F#m..D..Dm.. A E Koe teko ning aku F#m C#m Neteske eluh ning pipimu D E Beban opo sing ono A E Neng uripmu (neng uripmu..) A E Ceritakno karo aku F#m C#m Aku ning sandingmu D Ojo mbok pendem E A E Gawe susah atimu.. A E Ra bakal awakku tego F#m C#m Weruh koe nandang loro D E Abote urip gawe atimu A E Nelongso (nelongso..) A E Nanging kabeh ojo mbok anggep F#m C#m Aku iki dadi ono roso D Aku mung pengen E A Dadi sing slalu ono.. #) Bm E Koe malah terlalu dalam A F#m Mbok anggep kabeh kui katresnan D E A Maaf kamu itu salah paham.. Reff: A E Sepurane aku F#m C#m Ora biso tresno karo awakmu D A Mergo koe kuwi B E Dudu pilihanku A E Kabeh wektuku F#m C#m Wes kanggo awakmu D E Sing penting koe seneng A Iso ngguyu.. [rap] A E Aku karo koe sabendino barengan F#m C#m Mlaku mrono mrene kadang karo gandengan D A Nanging kabeh iki dudu mergo katresnan Bm E Mungkin lebih baik kita hanya berteman A E Yo sorry yen aku wes gawe koe baper F#m C#m Hilangno roso sayangmu sing wis kadung banter D A Dudu maksudku hanya memberi harapan Bm E Aku pengen ono nggo koe tekan mboh kapan #) Bm E Koe malah terlalu dalam A F#m Mbok anggep kabeh kui katresnan D E A Maaf kamu itu salah paham.. Musik: F#m D A E F#m D A E F#m D A E D..E.. Reff: A E Sepurane aku F#m C#m Ora biso tresno karo awakmu D A Mergo koe kuwi B E Dudu pilihanku A E Kabeh wektuku F#m C#m Wes kanggo awakmu D E Sing penting koe seneng A Iso ngguyu.. A E Sepurane aku F#m C#m Ora biso tresno karo awakmu D A Mergo koe kuwi B E Dudu pilihanku A E Kabeh wektuku F#m C#m Wes kanggo awakmu D E Sing penting koe seneng A Iso ngguyu.. Bm E Sing penting koe seneng A Iso ngguyu..

Chord Pendhoza - Salah Paham


Lihat semua :
  • Chord Pendhoza
  •