Kunci Gitar OM Wawes - Aku Wis Trimo

Transpose:
Intro : C..Gm C F..G# G
        C..

    C
tresnoku ra ngerti wektu..
   Bm            E            Am
suryo ngilang ganti wulan aku kleru..
   Gm        A                Dm
ngedemke ati sing tuwuh mring sliramu..
 Fm
aku pancen kleru..

    C
tresnoku ra ngerti wektu..
   Bm            E            Am
nyawang potretmu tresnoku ora layu..
 Gm          A           Dm
ora luntur kelindes lancipe wektu..
Fm
pancen salahku.. pancen salahku..

Reff :
    C
 ra iso tak peksakke..
   Gm            C
 roso tak pendem dewe..
          F
 ra bakal tak sampekke..
         G#         G
 kahanan ora sak mestine..

    C
 njero batin iki loro..
  Gm             C          F
 akeh sing urong iso tak ungkapke..
    G#           G       (C)
 nyawang sliramu aku wis trimo..

Musik : C..Gm C F..G# G
        C..

Reff :
     C
 (ra iso tak peksakke..)
    Gm            C
 (roso tak pendem dewe..)
           F
 (ra bakal tak sampekke..)
          G#         G
 (kahanan ora sak mestine..)

     C
 (njero batin iki loro..)
   Gm             C          F
 (akeh sing urong iso tak ungkapke..)
    G#           G       C
 nyawang sliramu aku wis trimo..
Facebook
Twitter

Chord OM Wawes - Aku Wis Trimo


Lihat semua :
  • Chord OM Wawes
  •