Kunci Gitar OMWAWES - TERLANTAR Chord Dasar

Transpose:
Intro : C D G..

  G
bingung arep crito..
    Em
cerito seko ngendi
      C             D           G
dalan uripku bedo karo wong liyane..
 E                        Am
ora iso di sanding wong tuo..
         D                       G
durung tau ngerti rasane digemateni..

        G
pancen iki wis dalanku..
        Em
ora sah digawe ngelu..
      C                 D         G
saben menungso duwe cerito bedo-bedo..
 E                          Am
ono sing disepelekke wong liyo..
      D                            G
karo isih ono ora disanding wong tuo..

Reff :
   C          D        Bm
 tulung.. ngerteni awakku..
 E               Am
  seko buah cintamu..
           D
 mergo tresno sewengimu..

   C           D                 Bm
 tulung.. piye rasane kowe dadi aku..
 E                 Am
  turuku mesti kelingan..
        D           G
 fotomu sing dadi kenangan..

Musik : C Bm Am G
        C Bm -E Am D..

        G
pancen iki wis dalanku..
    Em
ora sah digawe ngelu..
      C                 D         G
saben menungso duwe cerito bedo-bedo..
 E                          Am
ono sing disepelekke wong liyo..
      D                            G
karo isih ono ora disanding wong tuo..

Reff :
   C          D        Bm
 tulung.. ngerteni awakku..
 E               Am
  seko buah cintamu..
           D
 mergo tresno sewengimu..

   C           D                 Bm
 tulung.. piye rasane kowe dadi aku..
 E                 Am
  turuku mesti kelingan..
        D           G
 fotomu sing dadi kenangan.. ho oooo..

   C          D        Bm
 tulung.. ngerteni awakku..
 E               Am
  seko buah cintamu..
           D
 mergo tresno sewengimu..

   C           D                 Bm
 tulung.. piye rasane kowe dadi aku..
 E                 Am
  turuku mesti kelingan..
        D           G
 fotomu sing dadi kenangan..
Facebook
Twitter

Chord OMWAWES - TERLANTAR


Lihat semua :
  • Chord OM Wawes
  •