Kunci Gitar OM Wawes - Yen Wis

Transpose:
Capo di fret 5

Intro : C Fm C Fm

    C             Gm
yen wis.. titi wancine
    C            F
aku bakal ninggalke koe
    Fm                     C
wis tak pikir seko relung atiku
            G
sing paling jeru..

  C             Gm
kudu.. nentokke keputusan
C                F
paling abot ning uripku
  Fm                     C
pilih lanjut opo cukup semene
      G
aku karo koe..

Dm       G            Em
 susah seneng tak lakoni
    A          Dm
koe ngleremke ati
        G          C
saben wengi kegowo ngimpi..

Dm     G           Em
 ra nyadar koyo ngene
      A         Dm
kangenku karo koe
     G         C G
mung ngene akhire..

Reff :
 C        Am
 tak.. culno..
  Dm       G
 isi atiku kanggo koe
      Em  Am
 sing ra..iso..
          Dm           G
 tergantekke ro wong liyo..

 C      Am
 per..coyo..
   Dm          G
 suci tresnomu kanggoku
   Em        Am           Dm
 bakal.. tak simpen ning ati
   G          C
 tekan sakmatiku..

Musik : C Am Dm G
        Em Am Dm G

 C            Gm
opo.. wong tuomu ramikir
C          F
sing tak rasakke
  Fm                  C
loroku wis cukup koyo ngene
         G
mung disepelekke..

Dm       G            Em
 susah seneng tak lakoni
    A          Dm
koe ngleremke ati
        G          C
saben wengi kegowo ngimpi..

Dm     G           Em
 ra nyadar koyo ngene
      A         Dm
kangenku karo koe
     G         C G
mung ngene akhire..

Reff :
 C        Am
 tak.. culno..
  Dm       G
 isi atiku kanggo koe
      Em  Am
 sing ra..iso..
          Dm           G
 tergantekke ro wong liyo..

 C      Am
 per..coyo..
   Dm          G
 suci tresnomu kanggoku
   Em        Am           Dm
 bakal.. tak simpen ning ati
   G          C Am Dm
 tekan sakmatiku..
   G          Em  Am Dm G C G# C
 tekan sakmatiku..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : F Bbm F Bbm

    F             Cm
yen wis.. titi wancine
    F            Bb
aku bakal ninggalke koe
    Bbm                    F
wis tak pikir seko relung atiku
            C
sing paling jeru..

  F             Cm
kudu.. nentokke keputusan
F                Bb
paling abot ning uripku
  Bbm                    F
pilih lanjut opo cukup semene
      C
aku karo koe..

Gm       C            Am
 susah seneng tak lakoni
    D          Gm
koe ngleremke ati
        C          F
saben wengi kegowo ngimpi..

Gm     C           Am
 ra nyadar koyo ngene
      D         Gm
kangenku karo koe
     C         F  C
mung ngene akhire..

Reff :
 F        Dm
 tak.. culno..
  Gm       C
 isi atiku kanggo koe
      Am   Dm
 sing ra..iso..
          Gm           C
 tergantekke ro wong liyo..

 F      Dm
 per..coyo..
   Gm          C
 suci tresnomu kanggoku
   Am        Dm           Gm
 bakal.. tak simpen ning ati
   C         (F)
 tekan sakmatiku..

Musik : F Dm Gm C
        Am Dm Gm C
 
 F            Cm
opo.. wong tuomu ramikir
F          Bb
sing tak rasakke
  Bbm                 F
loroku wis cukup koyo ngene
         C
mung disepelekke..

Gm       C            Am
 susah seneng tak lakoni
    D          Gm
koe ngleremke ati
        C          F
saben wengi kegowo ngimpi..

Gm     C           Am
 ra nyadar koyo ngene
      D         Gm
kangenku karo koe
     C         F  C
mung ngene akhire..

Reff :
 F        Dm
 tak.. culno..
  Gm       C
 isi atiku kanggo koe
      Am   Dm
 sing ra..iso..
          Gm           C
 tergantekke ro wong liyo..

 F      Dm
 per..coyo..
   Gm          C
 suci tresnomu kanggoku
   Am        Dm           Gm
 bakal.. tak simpen ning ati
   C          F Dm Gm
 tekan sakmatiku..
   C          Am Dm Gm C F C# F
 tekan sakmatiku..

Chord OM Wawes - Yen Wis


Lihat semua :
  • Chord OM Wawes
  •