Kunci Gitar OM Wawes - Orasah Bali

Transpose:
Capo fret 2

Intro : F C F G..

C                 Em
 Netes eluh neng pipi..
Am              G
 kelingan loro ati..
          F         Em
kowe sing tak….tresnani..
          Dm         G
kowe sing ninggal janji..

C                 Em
 Uwes tak lilakke kowe..
Am                  G
 medot talineng tresno..
          F          Em
ngoyak bondo neng ndonyo..
       Dm        G
kowe lungo seko aku..

Reff :
        F
 Roso loro neng ati..
           Em
 kowe sing wes mblenjani..
        Dm                 G
 kabeh iki.. kowe sing mulai..

         F
 Janjimu tok ingkari..
          Em
 aku sing kok larani..
           Dm              G
 wes tak cobo.. nglalekke iki..
        C
 orasah bali..

Int. F Fm C..
     F Fm G..

C                Em
 Wes tak lilakke kowe..
Am                  G
 medot talineng tresno..
          F          Em
ngoyak bondo neng ndonyo..
       Dm           G
kowe lungo ninggal aku..

Reff :
        F
 Roso loro neng ati..
           Em
 kowe sing wes mblenjani..
        Dm                 G
 kabeh iki.. kowe sing mulai..

         F
 Janjimu tok ingkari..
          Em
 aku sing kok larani..
           Dm              G
 wes tak cobo.. nglalekke iki..
       (F)
 orasah bali..

        F
 Roso loro neng ati..
           Em
 kowe sing wes mblenjani..
        Dm                 G
 kabeh iki.. kowe sing mulai..

         F
 Janjimu tok ingkari..
          Em
 aku sing kok larani..
           Dm              G
 wes tak cobo.. nglalekke iki..
        C
 orasah bali..

Outro : F G C..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : G D G A..

D                 F#m
 Netes eluh neng pipi..
Bm              A
 kelingan loro ati..
          G         F#m
kowe sing tak….tresnani..
          Em         A
kowe sing ninggal janji..

D                 F#m
 Uwes tak lilakke kowe..
Bm                  A
 medot talineng tresno..
          G          F#m
ngoyak bondo neng ndonyo..
       Em        A
kowe lungo seko aku..

Reff :
        G
 Roso loro neng ati..
           F#m
 kowe sing wes mblenjani..
        Em                 A
 kabeh iki.. kowe sing mulai..

         G
 Janjimu tok ingkari..
          F#m
 aku sing kok larani..
           Em              A
 wes tak cobo.. nglalekke iki..
        D
 orasah bali..

Int. G Gm D..
     G Gm A..

D                F#m
 Wes tak lilakke kowe..
Bm                  A
 medot talineng tresno..
          G          F#m
ngoyak bondo neng ndonyo..
       Em           A
kowe lungo ninggal aku..

Reff :
        G
 Roso loro neng ati..
           F#m
 kowe sing wes mblenjani..
        Em                 A
 kabeh iki.. kowe sing mulai..

         G
 Janjimu tok ingkari..
          F#m
 aku sing kok larani..
           Em              A
 wes tak cobo.. nglalekke iki..
       (G)
 orasah bali..

        G
 Roso loro neng ati..
           F#m
 kowe sing wes mblenjani..
        Em                 A
 kabeh iki.. kowe sing mulai..

         G
 Janjimu tok ingkari..
          F#m
 aku sing kok larani..
           Em              A
 wes tak cobo.. nglalekke iki..
        D
 orasah bali..

Outro : G A D..
Facebook
Twitter

Chord OM Wawes - Orasah Bali


Lihat semua :
  • Chord OM Wawes
  •