Kunci Gitar Tombogelo - Blenjani

Transpose:
Capo fret 2

Intro : C Dm Dm G
        Em Am Dm Fm

  C
nelongso rasane..
     Dm
wong sing tak tresnani
    G
blenjani janjine
  C               G
rabakal ninggalke..

  C
loro ati iki
     Dm
sing wes mbok apusi
    G
tresnoku sing gede
      C
saiki mbok sepelekke..

Int. Dm G C..

    C
wes ra kuat ati
   Dm
mendem roso iki
          G
tak pasrahke marang Gusti
     C
sing iso ngerteni..

Int. Dm G C..

  Dm            G
kadang aku kudu ngeculke
         Em         Am
ben kowe ngerti rasane
    Dm
kelangan.. karo mempertahankan
G
pie rasane..

Reff :
         F           G
 janjimu ra arep mbaleni
        Em        Am
 jebule koe blenjani
           Dm
 wes cukup semene wae
       G
 loro ati sing tak rasakke..

        F           G
 mugo koe tetep kelingan
         Em         Am
 wes tau nggawe kelaran
         Dm
 suket teles sing kudanan
           G                  C
 cen bener awak dewe kudu pisahan..

Musik : Dm Am Dm G
        Em Am A Dm G

  C
loro ati iki
     Dm
sing wes mbok apusi
    G
tresnoku sing gede
      C
saiki mbok sepelekke..

    C
wes ra kuat ati
   Dm
mendem roso iki
          G
tak pasrahke marang Gusti
     C
sing iso ngerteni..

Int. Dm G C..

  F             G
kadang aku kudu ngeculke
         Em         Am
ben kowe ngerti rasane
    Dm
kelangan.. karo mempertahankan
G
pie rasane..

Reff :
         F            G
 janjimu ra arep mbaleni
        Em        Am
 jebule koe blenjani
           Dm
 wes cukup semene wae
       G
 loro ati sing tak rasakke..

        F           G
 mugo koe tetep kelingan
         Em         Am
 wes tau nggawe kelaran
         Dm
 suket teles sing kudanan
           G                  C   D
 cen bener awak dewe kudu pisahan..

(Overtune)
         G            A
 janjimu ra arep mbaleni
        F#m       Bm
 jebule koe blenjani
           Em
 wes cukup semene wae
       A
 loro ati sing tak rasakke..

        G           A
 mugo koe tetep kelingan
         F#m        Bm
 wes tau nggawe kelaran
         Em
 suket teles sing kudanan
           A                  D
 cen bener awak dewe kudu pisahan..
           G         A        G   Gm D
 cen bener awak dewe kudu pisaha..a..an..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D Em Em A
        F#m Bm Em Gm

  D
nelongso rasane..
     Em
wong sing tak tresnani
    A
blenjani janjine
  D               A
rabakal ninggalke..

  D
loro ati iki
     Em
sing wes mbok apusi
    A
tresnoku sing gede
      D
saiki mbok sepelekke..

Int. Em A D..

    D
wes ra kuat ati
   Em
mendem roso iki
          A
tak pasrahke marang Gusti
     D
sing iso ngerteni..

Int. Em A D..

  Em            A
kadang aku kudu ngeculke
         F#m        Bm
ben kowe ngerti rasane
    Em
kelangan.. karo mempertahankan
A
pie rasane..

Reff :
         G           A
 janjimu ra arep mbaleni
        F#m       Bm
 jebule koe blenjani
           Em
 wes cukup semene wae
       A
 loro ati sing tak rasakke..

        G           A
 mugo koe tetep kelingan
         F#m        Bm
 wes tau nggawe kelaran
         Em
 suket teles sing kudanan
           A                  D
 cen bener awak dewe kudu pisahan..

Musik : Em Bm Em A
        F#m Bm B Em A

  D
loro ati iki
     Em
sing wes mbok apusi
    A
tresnoku sing gede
      D
saiki mbok sepelekke..

    D
wes ra kuat ati
   Em
mendem roso iki
          A
tak pasrahke marang Gusti
     D
sing iso ngerteni..

Int. Em A D..

  G             A
kadang aku kudu ngeculke
         F#m        Bm
ben kowe ngerti rasane
    Em
kelangan.. karo mempertahankan
A
pie rasane..

Reff :
         G            A
 janjimu ra arep mbaleni
        F#m       Bm
 jebule koe blenjani
           Em
 wes cukup semene wae
       A
 loro ati sing tak rasakke..

        G           A
 mugo koe tetep kelingan
         F#m        Bm
 wes tau nggawe kelaran
         Em
 suket teles sing kudanan
           A                  D   E
 cen bener awak dewe kudu pisahan..

(Overtune)
         A            B
 janjimu ra arep mbaleni
        G#m       C#m
 jebule koe blenjani
           F#m
 wes cukup semene wae
       B
 loro ati sing tak rasakke..

        A           B
 mugo koe tetep kelingan
         G#m        C#m
 wes tau nggawe kelaran
         F#m
 suket teles sing kudanan
           B                  E
 cen bener awak dewe kudu pisahan..
           A         B        A   Am E
 cen bener awak dewe kudu pisaha..a..an..

Chord Tombogelo - Blenjani


Lihat semua :
  • Chord Tombogelo
  •