Kunci Gitar Tombogelo - Ojek Online

Transpose:
Intro : F G Em Am Dm G C..
        F G Em Am Dm G C..

     C    Em             Am
sliramu.. sing tak tresnani..
   F                  G
ngopo kowe tego nglarani..
   Em                Am
ngelarani.. roso tresno iki..
       F                   G
sing tulus.. tumrap kang pati..

     C           Em         Am
rino lan wengi.. mung dadi angen..
   F                    G
yo mung kowe sing tak kangen..
Em                Am
luntur.. roso tresno iki..
     F                        G
parkiran ngabean sing dadi seksi..

Int. Am Em F G
     
Reff :
      C         E          Am
 opo aku.. mung ojek onlinenan..
      Dm                 G
 opo aku.. iki mung dadi kurir jalanan..
   Em                 Am
 koe.. wes tego medot katresnan
     F                      G
 tresno tulus mbok nggo dolanan..

Musik : Am Em F C
        Am Em F..G..

     C           Em         Am
rino lan wengi.. mung dadi angen..
   F                    G
yo mung kowe sing tak kangen..
Em                Am
luntur.. roso tresno iki..
     F                        G
parkiran ngabean sing dadi seksi..

Reff :
      C         E          Am
 opo aku.. mung ojek onlinenan..
      Dm                 G
 opo aku.. iki mung dadi kurir jalanan..
   Em                 Am
 koe.. wes tego medot katresnan
     F                      G
 tresno tulus mbok nggo dolanan..

      C         E          Am
 opo aku.. mung ojek onlinenan..
      Dm                 G
 opo aku.. iki mung dadi kurir jalanan..
   Em                 Am
 koe.. wes tego medot katresnan
     F                      G
 tresno tulus mbok nggo dolanan...
                     C
 aku mung ojek onlinenan..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D E C#m F#m Bm E A..
        D E C#m F#m Bm E A..

     A    C#m            F#m
sliramu.. sing tak tresnani..
   D                  E
ngopo kowe tego nglarani..
   C#m               F#m
ngelarani.. roso tresno iki..
       D                   E
sing tulus.. tumrap kang pati..

     A           C#m        F#m
rino lan wengi.. mung dadi angen..
   D                    E
yo mung kowe sing tak kangen..
C#m               F#m
luntur.. roso tresno iki..
     D                        E
parkiran ngabean sing dadi seksi..

Int. F#m C#m D E
     
Reff :
      A         C#         F#m
 opo aku.. mung ojek onlinenan..
      Bm                 E
 opo aku.. iki mung dadi kurir jalanan..
   C#m                F#m
 koe.. wes tego medot katresnan
     D                      E
 tresno tulus mbok nggo dolanan..

Musik : F#m C#m D A
        F#m C#m D..E..

     A           C#m        F#m
rino lan wengi.. mung dadi angen..
   D                    E
yo mung kowe sing tak kangen..
C#m               F#m
luntur.. roso tresno iki..
     D                        E
parkiran ngabean sing dadi seksi..

Reff :
      A         C#         F#m
 opo aku.. mung ojek onlinenan..
      Bm                 E
 opo aku.. iki mung dadi kurir jalanan..
   C#m                F#m
 koe.. wes tego medot katresnan
     D                      E
 tresno tulus mbok nggo dolanan..

      A         C#         F#m
 opo aku.. mung ojek onlinenan..
      Bm                 E
 opo aku.. iki mung dadi kurir jalanan..
   C#m                F#m
 koe.. wes tego medot katresnan
     D                      E
 tresno tulus mbok nggo dolanan...
                     A
 aku mung ojek onlinenan..

Chord Tombogelo - Ojek Online


Lihat semua :
  • Chord Tombogelo
  •