Kunci Gitar Tombogelo - Salahku

Transpose:
Intro : F Em Dm G..

   C        F         C
ngopo kahanane dadi koyo ngene..
   Dm                   G
ngopo kudu pisahan ro kowe..
 C          F        C
aku sadar kabeh iki aku sing nglarani..
   Dm                  G
ngapuranen aku mergo salah lan luputku..

Int. F G

 C            F           C
aku durung ikhlas yen aku kudu ngeculke..
   Dm                  G
nompo kahanane weroh kowe ro liyane..
  Em                  Am
nanging kabeh iki wis dadi Kersane..
    F              G           C
tak cobo nrimo yen pancen takdire..

Reff :
   F      G           Em  Am
 kowe.. tetep ning atiku..
         Dm           G       C
 senajan aku sing nglarani atimu..
     F               G        Em    Am
 maafkanlah ku tak bisa melupakan kamu..
        Dm            G        C
 karena aku terlanjur mencintaimu..

Musik : F  Em  F  G
        Em Am F  G..

 C            F           C
aku durung ikhlas yen aku kudu ngeculke..
   Dm                  G
nompo kahanane weroh kowe ro liyane..
  Em                  Am
nanging kabeh iki wis dadi Kersane..
    F              G           C
tak cobo nrimo yen pancen takdire..

Reff :
   F      G           Em  Am
 kowe.. tetep ning atiku..
         Dm           G       C-Dm-Em
 senajan aku sing nglarani atimu..
     F               G        Em   Am
 maafkanlah ku tak bisa melupakan kamu..
        Dm            G        C  C7
 karena aku terlanjur mencintaimu..

   F      G           Em  Am
 kowe.. tetep ning atiku..
         Dm           G       C
 senajan aku sing nglarani atimu..
     F               G        Em    Am
 maafkanlah ku tak bisa melupakan kamu..
        Dm            G        C
 karena aku terlanjur mencintaimu..

     F        G       Em           Am  
 pagapuranen aku aku isih tresno kowe..
         Dm         G        C
 senajan iki pancen dudu dalane..
      F        G  
 pangapuranen aku
       Em               Am
 aku pengen nyanding sliramu
         F     G        C
 senajan aku dudu pilhanmu..
         F     G        G# Bb C
 senajan aku dudu pilhanmu..

Chord Tombogelo - Salahku


Lihat semua :
  • Chord Tombogelo
  •